Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wypompowana z życia

Jak skutecznie podwyższyć ciśnienie krwi?

Polecane posty

Gość ee tam
Za to on bąki puszcza, zbereźnik... PS. nie jest otyły........ hmmmm

tak pieprzy trzy po trzy!!!!!!! :o :o Ja muszę słuchać bo lubię obiadki :P ;)

Gość ee tam
Ide se, bo mnie ten katar dobije. Na tym forum to człowiek normalnie schamić się moze .........

Gość ee tam
wynocha na PIWO !!!!!! Po co Wy tu w ogóle siedzicie ????

Gość ee tam
No chamstwo sie ze mnie zrobiło normalnie, mąż w robocie jeszcze godzine. Zjadłam dzisiaj tone ciastek i babeczek, bo mi z wczoraj zostały, mam przeziębienie i chce mi sie siku i człowiek wariuje .....

dużo przebywać na świeżym powietrzu uprawiać sport ,ja też mam niskie tyle lat piłam kawę aż w końcu mam do niej wstręt 3 dni bez kawy i mam się dobrze

Gość ee tam
Tez mam nutelle w szawce ale jak zjem jeszcze chodz 1 gram to pęknę (czyt. zrzygam sie)wczoraj bylismy na zakupach i pełno słodyczy, ciekawe po co my to kupujemy :(..........

Gość ee tam
co Wy tak o tej kawie? ja piłam kawe kilka miesiecy temu i żyje i mam niskie ciśnienie i nos zatkany....... No właśnie, a moze znacie sposób na katar? znaczy pozbycie sie :D Sex juz tego nie wyleczy jak niedociśnienie hehe

Gość ee tam
No ja już zdziczałam ale dziekuje za przemyślenia :) Ale za to mąż mnie kocha za to że ja taka wariatka, co on sie biedny ma ze mną.... Dziekuje na info o katarze, mam juz 3 dni to jeszcze mi 4 zostało, mam nadzieje ze minie bo w piątek za tydzien parapetówa, naszczęście nie moja..... heheh

Gość ewa

Dla mnie  ciśnieniomierz Simple jest optymalny. Badam się w sumie codziennie i nie widzę jakiś problemów z wynikami, jakiś zakłóceń i tak dalej. Dobrze że jest pamięć 60 wyników zawsze można sobie wrócić do historii i przejrzeć jak ciśnienie wyglądało kilka dni temu bez konieczności zapisywania gdzieś w notatniku tych pomiarów.

Gość ega

Droga autorko, 

Twóje cisnienie wcale nie jest takie niskie. Jest naprawde niedaleko od idealnego 120/80 takze nie panikuj. Powodów sennosci szukaj gdzie indziej - jesli jest to cos co trwa od dluzszego czasu to radze wybrac sie do lekarza internisty. Depresja, problemy z tarczyca, abyt aktywne zycie, niewlasciwa jakosc snu i inne moga powodowac Twoja sennosc. Mozesz tez miec delikatnie nizsze cisnienie jesli przyjmujesz dziennie malo plynów. Radze tez zrezygnowac z papierosów i obecnych ilosc wypijanej kawy. 

Gość ddb

Zamówiłam już miesiąc temu Easy Med i wszystko działa prawidłowo. W tym przedziale cenowym chyba najlepsza możliwa opcja w tej chwili na rynku.

Gość aska
Dnia 11.04.2019 o 15:00, Gość ddb napisał:

Zamówiłam już miesiąc temu Easy Med i wszystko działa prawidłowo. W tym przedziale cenowym chyba najlepsza możliwa opcja w tej chwili na rynku.

Tez polecam