Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klemon

Zostawiłem kobiete!!!

Polecane posty

Gość klemon

Brak słów, zaakceptowałem to że nie jest dziewicą bo to nie moja sprawa co robiła wcześniej ale tego zaakceptować już nie mogłem, dziewczyna okłamała mnie na maksa. Zaprosiła mnie wczoraj do domu, a ja widze jakieś dziecko. Pytam się czy to jej brat a ona odpowiada że to jest jej syn. Po czym wyszłem i powiedziałem że z nami koniec.

Gość jesteś tchórzem
:)

Gość po tym jak powiedziałeś
"wyszłem" na pewno sama by sie z toba widziec nie chciała:P

Gość Naprawdę dziwny
A jak długo się spotykaliście

Gość klemon
Wyszedłem bo przeraził mnie widok tego wszystkiego, nie moge się pchać w takie gówno. Dziewczyna ma małe dziecko, nie raczyła nawet o tym wspomnieć a byliśmy ze sobą dwa miesiące, liczyłem na uczciwość z jej strony.

niektóre kobiety drobne niedopowiedziane słowa lub kłamstwa piszą jako prawdę , dlatego dziecko to nie przeszkoda , tylko jego "brak w życiorysie" :)

Gość klemon
Najpierw jej powiedziałem że z nami koniec po czym wyszedłem, nie wiem jak mogła nie uprzedzić mnie o tym że ma dzieciaka. Takie coś powinna powiedzieć na początku znajomości!!!!!!!

Gość No to właściwie
Powinna ci powiedzieć. Może nie zaraz na pierwszym spotkaniu ale drugie trzecie to juz mus. Tak myślę.

mi koles nie powiedzial, ze ma coreczke przez ponad rok bycia razem. Tez go zostawilam ale z innego powodu, chociaz tak sobie mysle ile innych rzeczy przede mna ukrywal

Gość No to właściwie
Powiedz mi jeszcze co cię zniechęciło dziecko czy kłamstwo?

Gość No to właściwie
Chociaż to nie kłamstwo a zatajenie prawdy o niej

Gość pewnojednego i drugiego
1/ czemu ma chować obcego bachora??? 2/ a jak suka kłamiejeszcze przed ślubem to baqrdzo źle wrózy związkowi. 3/ dobrze zrobiłes że WYSZŁEŚ

Gość klemon
Wszystko mnie zniecheciło. Głównie to że nigdy nie mówiła prawdy o sobie, nie powiedziała ani o dziecku, o tym że nie powiedziała mi o swoich innych problemach jakie ma i to że cały czas kłamała w żywe oczy.

Gość może miała powody

na pewno wszystko powiedziała, ale nie umiesz "czytac między wierszami" no i się "niedoczytałes" :)

Gość samotna mama juz nie
ja tez ukrywalam przed swoim chlopakiem obecnie narzeczonym ze mam dzieci, ukrywalam to okolo 2 miesiace,predzej czy pozniej wiedzialam ze musze mu o tym powiedziec,byl to dla niego lekki szok ale mnie nie zostawil, wytlumaczylam mu dlaczego mu nie powiedzialam o dzieciach na poczatku naszej znajomosci, zrozumial to i dalej jestesmy razem,to ze kobieta jest samotna matka nie znaczy ze jest jakas tredowata nic nie wartna kobieta,

Gość ewewe
Ten topik juz byl! Wpis jest identyczny :P FAIL :P

Gość klemon
Nic nie mam przeciwko samotnym matkom! ale ona mnie okłamywała, więc pewnie całe życie by tak wyglądało! i wcale się tym nie chwale, raczej żale.

Gość trzasłem drzwiamiiiiiiiii
"Szłem łąką, kwiaty pachły, ona mnie odepchła..."

Gość 114444441111111111111111111111
wiater wiał...... tralalalalallaiiililiallalalala

a moim zdaniem jesli kobieta ma dziecko i spotyka sie z jakims facetem to jej obowiazkiem jest go o tym fakcie poinformowac. zaprosila go do domu i czego sie spodziewala? to ewidentnie jej wina. zreszta dziecko to powod do dumy dla kazdej normalnej kobiety i nie wyobrazam sobie, by tak istotna kwestie ukrywac.

Gość anitaka
dlaczego jest chameme i frajerem? bo nie chce łozyc i zachwycac się cudzym bachorem? czy dlaczego? ciekawe który z was by sie ucieszył na jego miejscu, chociaż to piszą pewnie same puste kurwy które same mają gnojków bo madry facet odszedł...

Gość niby racja aleeeeeeeee
papugapolly - ale jesli to mloda matka, to pewnie sie bala, ze on ja zaraz bedzie wyzywal w myslach od kurew i latwych dup, ktore sobie dzieciaka zrobily..... a poza tym gosc chyba jeszcze sie nie pali do ojcostwa, a ona moze myslala, ze nie bedzie chcial miec kobiety z dzieckiem.... i tyle..... ale Ty, autorze, tez sie nie zachowales jak facet - mogles pogadac, powiedziec, wyjasnic... fakt, ze Cie zle potraktowala nie mowiac o tym, no ale jak juz stales u niej w domu, to mogles chociaz wyjasnic sprawe - JAK FACET - pogadac i wtedy powiedziec, ze nic z tego nie bedzie i zakonczyc znajomosc, czy cos....... ech...... ja jako facet uwazam, ze jednak skoro kobieta sie nie popisala, to powinienes ratowac sytuacje i rozwiazac jak na doroslego faceta przystalo.

anitaka-ale po co te wyzwiska? nie nazywaj dziecka bachorem, bo jak bedziesz kiedys miala(lub masz) swoje dziecko to raczej sama wolalabys, by nie bylo przez nikogo tak nazywane. prawda?

Gość anitaka
jak bede miała dziecko ( w co szczerzę wątpie) to nie bede sie go wstydziła przed nikim bo wtedy będzie mnie możną nazwać suka i szmatą! ba z czystym sumieniem, bo jesli kolejny fagas do posuwania jest wazniejszy od dziecka to to albo bachor albo matka jest suka-dla mnie proste!

to ja ci zycze, by cale zycie bylo dla ciebie takie proste, serio. a to dziecko nic ci nie zawinilo, tyle tylko komentarz na twoje okreslenia. do niby tak aleeeeee- moze i sie bala, fakt, no ale kurcze przeciez jak mozna zaprosic faceta do domu i nie uprzedzic go, ze jest tam wlasne dziecko?

Gość niby racja alleeeeeee
roznie bywa..... bala sie, nie chciala, blokowalo ja cos.... my mozemy sie tylko domyslac. to tak samo, jak z przyznaniem sie dziewczynie, ze sie jest prawiczkiem albo ze sie nie mialo wielu kobiet i sie nie umie tak dobrze pieprzyc w lozku :) cos o tym wiem, wiec rozne sa rzeczy, ktorych nie umiemy ot tak powiedziec:)