Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADLEN79

może i zdradzał?

Polecane posty

Gość MADLEN79

mam męża od 8 lat.co roku mąż wyjeżdża za granice na ok.2 miesiące na zarobek.w tamtym roku poznał tam tą dziewczyne która była ze swoim narzeczonym.co sie okazało niby ona się tam z nim pokłóciła i sie rozeszli.i wczoraj ona mi pisze na gg że spała z miom mężem.znam ja z widzenia ale daleko mieszka .ma mąż ja w znajomych na nk, kiedyś też ją miałam ale mnie usuneła ze znajomych tylko gg zostawiła.dziś w nocy dzwonił mąż i wszystkiemu zaprzecza.a wiem że ona mu się podabała...nie wiem co myślec kto mówi prawde....ufam mężowi ale?

Gość glupolek01
...trzymaj sie kobieto.. Ne wiem co Ci napisac ale chcialabym jakos podtrzymac Cie na duchu..

Gość MADLEN79
nie ma teraz w polsce a przez telefon to wiecie ...........jakbym widziała jego twarz to bym widziała czy mówi prawde?

Gość 0 700
wiadomo, że m ąz będzie sie wypierał dopóki nie będziesz miała dowodów, to jest pokrecona sprawa, bo może ta panna specjalnie tak Ci napisała, a może coś m-dzy nimi bylo....

1. Nie wiemy, czy Twój mąż zdradził. Ale póki nie udowodnisz mu winy, lub sam się nie przyzna, powinnaś zakładać, że tego nie zrobił. 2. Zastanów się, po co tamta dziewczyna Ci to napisała? Na pewno nie z życzliwości. Być może Twój mąż ją olał, jak się do niego przystawiała (po rozstaniu z narzeczonym) i ona teraz się mści (jej nie wyszło, to chce rozwalić jego małżeństwo). 3. Gdyby ze sobą spali, to na pewno ona by Ci tego nie mówiła - oboje woleliby utrzymywać to w tajemnicy. 4. Ufaj mężowi, a nie tamtej dziewczynie. Ale poważna rozmowa się przyda - po jego powrocie.

Gość MADLEN79
wiem porozmawiać musze ale mnie to tak gryzie a on wraca końcem października.no a ta pipa jeszcze pisze że tego nie chciała że mnie przeprasza że to jej wina i go sprowokowała.jeszcze że o n tam teraz jest z jej byłym miedzy innymi i niby mąż gada teraz oniej ż eją miał tak przy wszystkich, że to ten były to słyszał i napisał jej w smsie że mój mąż jej dupe obrabia...........normalnie straszne

No to już prawie na pewno wiesz, że ona ściemnia i że Twój mąż Cię nie zdradził. Pomyśl tak logicznie - czy gdyby z nią uprawiał seks, to opowiadała by o tym na prawo i lewo - szczególnie byłemu narzeczonemu tamtej dziewczyny?! Ściema.

Gość MADLEN79
Mąz mi napisał że nigdy mnie nie zdradził.ponoć są tam też ludzie z jej miejscowości i mówią że ona każdemu daje.aż troche mi zelżało myśle że to ściema coraz bardziej.narazie nie mam dowodów

Gość njdksla
szczerze?? Faceci potrafia takie bajki opowiadac ze glowa mala. Nie zdziwilabym sie jakby cie zdradzil a teraz wymysla to wszystko zebys tylko mu uwierzyla

Gość no nie wiem nie wiem
"no a ta pipa jeszcze pisze że tego nie chciała że mnie przeprasza że to jej wina i go sprowokowała." jakoś nie chce mi sięwierzyć, że z tego poczucia winy do Ciebie napisała tak po prostu na gg i ci o tym powiedziała... Ja bym ich oboje zwołała na rozmowę - niech się tłumaczą.

Gość Nie wierze facetom
9/10 z nich zdradza zagranica swoje zony. Podrywy zaczynaja jak tylko wsiadaja do autokaru.Na miejscu pelno samotnych,chetnych panienek. I wcale nie kryja sie zopowiesciami.(zwlaszczakiedy leje sie alkohol) Nawet jezeli sa z jednego miasta,Poprostu kryja sie wzajemnie.

Gość Wred
A ja na miejscu Madlen odpisałbym tej dziewczynie, że ona wierzy mężowi że jej nigdy nie zdradził i zakończył z nią rozmowę. :P I potem gdyby ta dziewczyna wciąż jej wmawiała, że ją z nią zdradził, byłbym już pewny, że to ściama i że tamta chce specjalnie popsuć Wasze relacje (z zemsty - że Twój mąż pewnie odrzucił jej zaloty - a inni jej nie odmówili). Przyznasz sama, że takie wmawianie zdrady męża żonie przez kochankę nie jest normalne. :)

Gość vbdfdfdfdfdf
Odpowiedź na to pytanie zna tylko on i ona. Ale problem jest to że ta sytuacja jest generalnie chora.

Gość sołtys1
Kochasz jeszcze go ??!!! Zaufaj mu !!!!!!!!!! Daj mu czas na jakiekolwiek wyjaśnienia......... Czas jest najlepszym lekarstwem............

Gość pytek_srytek
też nie wierze facetom, jak to się mówi na fiuta nie ma rady ;(

Gość MADLEN79
no właśnie jej napisałam że ja ufam mężowi i to jemu wierze.dziś specjalnie pojechał do miasta i zadzwonił do mnie z karty żeby dłużej sobie pogadać i mi przysięgał że do niczego nie doszło a ona coś sobie ubzdurała.

Gość lalineczka
daj temu spokój, zapomnij.... Mężowi na tobie zależy, na pewno cię kocha. Ta dziewczyna w coś gra, ten telefon to rodzaj zemsty, żeby rozbić wam małżeństwo. Jeżeli nawet wlazła mu do łóżka, to nie poszło jej najlepiej, skoro teraz mści się na twoim mężu. Jeżeli twój mąż zdradził, to po tej całej aferze, nigdy więcej już twgo nie zrobi!

Gość MADLEN79
lalineczka masz racje ale to tak trudno nie mysleć o tym. ale dziwie sie jej po co ona niby to zrobiła napisał mi te rzeczy na gg i to po roku czasu to jakieś chore.

Gość moim zdaniem Twój stary
ją puknął! :) A co??? Skoro baby to zdradzieckie suki to i faceci mogą se puknąć od czasu do czasu na boczku :)

Gość zapytaj się jej
jakie miał majty tej nocy na sobie :D

Gość albo autorko . .
zadzwoń do tej laski byłego faceta czy Twój mąż się chwalił, że spał z jego dziewczyną i będziesz wiedzieć

Gość albo autorko . .
wiedziała

Gość 111111111112444
zapytaj o dane odnosnie penisa, -czy beda sie zgadzac

Gość MADLEN79
nie mam numeru do jej byłego i go nie znam ale mój mąż go zna ponoć jest zryty jak szlak to i tak by mi nic nie powiedział gdyby nawet.ona chyba chce mi zrobić na złość że takie rzeczy wypisuje.jeszcze wczoraj do mnie pisze że jest jej ciężko że juz więcej nie bedzie pisała.a ja napisałam że do niej przyjade z moim mężem i nie ch mi to powie w twarz a ona"lepiej dla ciebie żeby tego spotkania nie było i dla mnie też"?????co sądzicie

Gość lubię sex
Niech ta laska poda ci szczegóły, kiedy, gdzie, ile razy itp. A mąż co Ci powiedziła? Wytłumaczył jakoś jej zachowanie, dlaczego ona takie rzeczy wygaduje?

wg mnie spał z nią... potem jak sobie ulżył stwierdził ze seks z nia jest ok, ale niczego wiecej nie bedzie, ona sie wsciekła i zaczeła go szantażowac... nie dziw sie chłopu faceci bez seksu głupieją i przestają nad popędem panować ;)

Gość sojfem500
bo po jaką cholerę puszczacie mężów za granicę?! naprawdę już na chleb nie macie?facet w małżeństwie jest przyzwyczajony do systematycznego seksu,a potem ma żyć w celibacie kilka miesięcy?zastanówcie się czy kasa jest najważniejsza w waszym życiu