Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratunku włosy

Ratunku włosy!!!!

Polecane posty

Gość Ratunku włosy

Ratunku nie wiem co mam teraz zrobić Miałam duze odrosty takie sredni blond,na reszcie wlosow wyblakłe pasemka tez w mniej wiecej takim kolorze sredni blond i bardzo jasny blond.No i zafarbowalam wlosy na bardzo jasny blond i odrosty sie bardzo odrozniaja,takie sa zoltawe w porownaniu do reszty wlosow(reszta wlosow ok).I teraz jest tragedia,polowe glowy od skory mam inny odcien,jestem zalamana:( A nie moge teraz tak szybko znowu polozyc farby bo mam bardzo slabe i cienkie wlosy,nie wiem bede musiala pojsc do fryzjera ale wlosy mi wypadna (a i tak mam z nimi problem).Wiem glupia jestem,ale kiedys juz zrobilam podobnie i nie wygladalo to tak zle(tylko wtedy farbowalam inna farba i kolorem).Pomozcie!! Jestem zalamana :(

Gość błagam poradźcie coś

Gość no nie da sie nic poradzic
jedyne wyjscie to farbowanie jeszcze raz...tyle ze nei wolno 2 razy pod rzad

Gość Ratunku włosy
A ile muszę odczekać???

Gość a ja farbowalam
2 raz w odstepnie okolo 2 godziny. Poszlam do fryzjerki i jej tlumacze co chce na glowie to wyszlo tak ze mialam ciemny braz a tam gdzie byly moje naturalne odrosty - ok 2 cm - to mialam rude!! (a swoje naturalne mam braz) U niej to nie wiem, az tak nie bylo widac ale jak wrocilam do domu to sie zalamalam - obejrzalam sie we wszystkich lustrach w domu. I dzwonie do niej ze skarga a ona ze no trudno... Wkurzylam sie i poszlam do sklepu, kupilam pierwsza lepsza farbe ciemny braz bo duzego wyboru nie bylo i kumpela mi polozyla - ja niestety sama nie umiem. I mimo ze farbowalam 2 razy w ciagu 2 godzin bylo ok wiec glowa do gory :D Przeciez nie moglam sie tak na uczelnie pokazac :P

Gość Ratunku włosy
tylko teraz czy lepiej żeby mi te włosy do porządku doprowadził fryzjer?? czy kupić kolejną farbę(z tym,że nie wiem teraz jaką i może znowu cos nie wyjsć)

Gość jest taki szampon
rewitalizujacy kolor włosów. On spowoduje, że żołte staną sie jaśniejsze. To taka fioletowy szampon (nazwa popielaty) z JOANNY. Ale nie wszędzie można go dostać.

Gość Rtaunku włosy
mam taka płukankę właśnie,spróbuję z nią...

Gość onaona1
kup szamponetke z Joanny naturalny blond i bedzie ok :)

Gość ratunku włosy
szamponetkę?? koloryzujaca?taka raczej nie pokryje... A co mozecie poradzic na silne elektryzowanie sie wlosow zawsze po farbowaniu??