zagmatwana 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Witam, mam nadzieje, ze ktos mi pomoze. Otoz, mam niecale 16 lat i mozna powiedziec, ze jestem dziewica poniewaz nie uprawialam jeszcze nigdy seksu. Moj chlopak czesto robi mi palcowke i lekarz powiedzial, ze dlatego mam naderwana blone. a moj problem to spozniajaca sie juz 2 tygodnie miesiaczka, zazwyczaj mam cykle 25-28 dni. nie bylo stosunku. byly tylko pieszczoty palcem (chlopak wkladal mi dlon w spodnie) to chyba nie jest niebezpieczne? mam sie obawiac jakiegos ryzyka? ze strachu zrobilam sobie test ciazowy i dal on wynik negatywny, bylo to tydzein temu a okresu nadal nie mam. dlaczego? przeciez to chyba niemozliwe zebym byla w ciazy? pomozcie mi, prosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wertyu Napisano Wrzesień 20, 2009 Nie, to jest niemożliwe...Ale warto iść do ginekologa..on Ci pomoże:) Nie stresuj się i marsz do ginekologa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaJagooda 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Spóźniająca sie miesiączka może być wynikiem stresu... wertyu ma rację- dla 100% pewności wybierz się do ginekologa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagmatwana 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 ale ja jestem jakas glupia bo w mojej glupiej glowie sie ubzduralo ze boje sie isc do ginekologa, bo moge uslyszec ze jestem w ciazy, choc nie wiem sama jak to mozliwe... jejku co ja mam robic??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cecececeniechcemniesię Napisano Wrzesień 20, 2009 No ale czy on za przeproszeniem najpierw się spuścił na te palce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agulka22 Napisano Wrzesień 20, 2009 Heheh:D jak spuścił to "zagmatwana" będzie miała małą Zuzie w połowie maja:P ale tak serio... Ginekolog to też człowiek. Pojdziesz , przywitasz sie i powiesz że podejrzewasz że jesteś w ciąży, bo masz spóźniony okres. On Cię zbada i po krzyku. Też się bałam, ale dałam radę i teraz chodzę z wielką ochotą do gabineciku:P przynajmniej wiem że jestem zdrowa i nic mi nie dolega. Z chorobami nie ma żartów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagmatwana 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 nie! nie spuscil sie ani nic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagmatwana 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 co robic w takiej sytuacji? jakie moga byc powody braku miesiaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach