Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jednaaaaaaaaaa

Brak profesjonalnego kamerzysty , fotografa i zespołu- co myslicie?

Polecane posty

Gość Pelargoncia
Dobry masz pomysł ;) Kiedyś miałam iśc na wesele gdzie własnie nie było orkiestry. Nie byłam zbyt miło nastawiona, lecz później się to wszystko zmieniło. Facet Dj był naprawdę super. Utwory mial niczym orkiestra, piękne marsze itp. Naprawdę było super. Dla mnie kupowanie sukienki za nie wiadomo ile to głupota, ludzka głupota. My co prawda bedziemy miec orkiestrę, fotografa i kamerzystę no ale sukienki na pewno nie kupię :P lecz wypożyczę ;] A Twój pomysł OK ;)

Gość to jest ryzykowne
W większości przypadków to może się udać, zaoszczędzi się a zdjęcia czy film z wesela mogą być całkiem udane. Ale - w takich sytuacjach kiedy umawiacie się z kimś z rodziny czy z kolegą, nie jesteście w żaden sposób zabezpieczeni. Nie ma podpisanej umowy więc może się zdarzyć wszystko. Kolega mojego męża, który miał kręcić ślub i wesele po prostu się nie pojawił. I można mu było jedynie naskoczyć. Jeśli taki umówiony kolega wypije za dużo i w połowie wesela przestanie kręcić albobęzie pstrykal fotki podłogi pod stołami, też nic nie poradzicie. Jeśli jakość zdjęć będzie fatalna - nie ma mowy o jakimkolwiek zadośćuczynieniu, poprawkach. Jeśli sprzęt się zepsuje - to już kompletny klops - profesjonalni kamerzyści i fotografowie są na takie ewentualności zabezpieczeni. Co do DJów - nie podobają mi się wesela z nimi. Zdecydowanie wolę zespół.

Gość a co to
dj spoko. ale muzyka z głośników od kompa? zenada. pożyczcie chociaż sprzęt grający od kogoś

Gość aneczkaaa-aaaa
Brak kamerzysty rozumiem, muzykę też oczywiście z dobrym sprzętem , ale fotografa nie radzę pomijać to chyba bynajmniej wg mnie najważniejsza pamiątka, po latach jest co wspominać. Zdjęcia zrobione przez gości nie zawsze odzwierciedlają atmosferę tej chwili dlatego odradzam, mogę polecić dobrego i niedrogiego fotografa http://www.dominiktamiola.pl/, ja mam teraz super pamiątkę z najważniejszej dla mnie chwili w życiu.