Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pointerka

Ten szmaciarz chyba czymś mnie zaraził

Polecane posty

Gość pointerka

W środę współżyłam ze swoim eks (mieliśmy miesiąc przerwy) i od czwartku z moimi miejscami intymnymi dzieje sie coś niedobrego. Odczuwam swędzenie, pieczenie i pochwa jest jakby troszkę spuchnięta. Kupilam tantum rosa, żel z kory z dębu i lactacyd. Kilka razy dziennie sie podmywam, do tego od wczoraj smaruje maścia clotrimazolum i nic nie pomaga. Czy on mogl mnie czyms zarazic czy to zwykle podraznienie?? prosze poradzcie cos. . Moj ginekolog do 10 padziernika ma urlop. co robic???

Gość pointerka
Prosil mnie zebysmy sprobowali od nowa(bylismy razem 2 lata) ale po tym juz mi sie odechcialo bycia z nim

Gość pointerka
Nie mam takiej mozliwosci isc do innego gdyz mieszkam na wsi. Jest tutaj tylko jedna apteka

Gość pointerka
Jutro jakiegos lekarza poszukam, moze mnie przyjmie ale czy to moze byc cos powaznego?

Gość może grzybem Cię zaraził
jak Twój lekarz jest na urlopie to pędź do innego albo kup w Aptece femi Vaxin ..pomaga ...

To raczej nic poważnego, jakieś zapalenie/stan zapalny/podrażnienie które może wynikać z braku zachowanej higieny, w tym przypadku nie twojej.

Gość pointerka
Dzięki, co do higieny to ja dbam a on tez zawsze był czyścioszkiem. Jesli okaze sie ze to jakas infekcja z jego winy to nawet nie ma mowy o dalszym byciu razem.

Mądrościa nie grzeszysz, skoro od razu po przerwie w związku poszłaś z nim do łóżka.Ależ dziewczyny sa teraz naiwne.

Gość adasdashjkfgdgdgdd
Szmata to z ciebie jest autorko a nie z niego szmaciarza robisz. Dałaś dupy a teraz pretensje. miałaś wybór. Pistoletu ci do głowy nie przystawiał, czyli zgodziłaś się na seks bo chciałaś. Teraz to twój problem a nie jego.

Gość piekna katrina
Przeciez napisala debile ze byla z nim 2 lata i miala miesiac przerwy? czyli nie byl obcym facetem nowopoznanym. Nauczcie sie czytac zanim kogos zjedziecie moherowe oblesne babska. Do autorki: to mzoe byc zwykle podraznienie lub niedostateczne nawilzenie. Polecam czopki propolisowe dostepne bez recepty.

Gość hahaha_carpe_diem
Wchodzenie na kafeterie upewnia mnie w tym, że dziewczyny są bezgranicznie głupie, łatwo manipulowalne i po wszystkim strasznie słodkie (wczoraj mnie bzykał z miłości, dziś na niego szmaciarz mówię). Żyć nie umierać ! :)

Gość pumba i timon/
Gdyby mnie mój facet czymś zaraził tez bym mówiła o nim szmaciarz. Ciekawe co panowie by zrobili gdyby po seksie z ukochana dowiedzieli sie ze sa nosicielami jakiejs infekcji i im pitole spuchly :)

Gość Albo-
Płyn do higieny intymnej pliwa fam(lub fem) jest dobry na zapalenia i grzybice

Autorko na twoim miejscu jak najszybciej bieglabym do lekarza. Przez miesiac rozłaki nie wiadomo co on wyprawiał... i z kim.

Gość gratulacje
przynajmniej masz cos, dzieki czemu bedzies zo nim myslec :D

Gość nie do końca jasne
masz neta, więc możesz wpisać w google dwa słowa - ginekolog i nazwę pierszwego miasta obok Twojej miejscowości spisać numer, jutro rano się zarejestrować prywatna wizyta kosztuje, ale z tym, co być może złapałaś nie radziłabym czekać do 10 października

Gość zaraził cię jakimś grzybem
:)

Gość to zależy
tak to może być hpv, masz przerąbane :(

Gość a dlaczego zaraz on
moze byla slabo nawilzona,dawno nie uprawiala sexu,byla przed okresem ,przyjmuje tabletki anty.i troche "posuniec"i grzybica gotowa,wlaszcza jak jest poddatna na tego typu schorzenia