Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male pytanko

Z Rigevidonu na Cilest-kiedy zaczac brac pigulki?

Polecane posty

Gość male pytanko

Witam. Mam pytanie. Dzis biore ostatnia pigulke Rigevidonu. Kolejne tabletki to bedzie juz Cilest. Jednak nie wiem czy powinnam zaczac je brac normalnie po 7-dniowej przerwie, czy moze wcale przerwy nie robic i zaczac Cilest juz jutro? Pytalam sie lekarza, ale stwierdzil ze mam brac jak mi bedzie pasowalo (mieszkam w Irlandii). Przebrnac przez ulotke od Cilestu w j. angielskim to tez nielada sztuka. Podpowiecie cos? Jesli nie, to jutro zadzwonie do swojego polskiego ginekologa (za jego rada przechodze na Cilest, bo Rigevidonu w Irlandii nie ma, ale jak ta glupia zapomnialam sie podczas ostatniej rozmowy zapytac jak brac kolejne pigulki), tylko nie wiem czy akurat jutro go zastane. Pomozcie prosze :)

Gość Ups...........................
Ja robiłam zamianę z Cilestu na Rigevidon i normalnie zaczęłam brać nowe po 7 dniowej przerwie.

Gość male pytanko
tak tez myslalam, ale wole sie upewnic. Dotychczas bralam zawsze tylko jedne pigulki, nie zmieniala nigdy na zadne inne. Teraz sytuacja mnie d tego zmusila, no i tak sie zaczelam zastanawiac. A jak juz zaczne to dochodze zawsze do bardzo dziwnych wnioskow :D