Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Give me your heart

Jestem w ciąży...

Polecane posty

Od kilku lat ja oraz moi znajomi jeździmy na wakacje i sylwestra do małej miejscowości pod Zakopanem.Trzy lata temu na wakacjach poznałam tam Janka.Był naszym przewodnikiem po tatrzańskich szlakach.Zakochałam się,on chyba też.Szkoda tylko,że dzieliło nas 400 kilometrów...On miał tam rodzinę i studia.Ja w Warszawie też.Często do siebie dzwoniliśmy.On był kilka razy u mnie.Ja przyjezdzałam do niego jeśli tylko nadarzyła się taka okazja.Ale wydaje mi się,że oboje wiedzieliśmy,że to chyba nie jest taka prawdziwa miłość.On nie był w stanie porzucić swoich ukochanych gór a ja nie chciałam wyjeżdżać z W-wy. W te wakacje oczywiście także,tam pojechałam.Chciałam zakończyć ten związek.Jednak kiedy go ujrzałam całkiem zapomniałam o tym co postanowiłam.Spędziłam u niego trzy tygodnie. W ten czwartek byłam u lekarza.Miałam zawroty głowy,wymiotowałam.Myślałam,że czymś się zatrułam.Lekarz powiedział że prawdopodobnie jestem w ciąży.Poszłam na USG i potwierdziło się.To szósty tydzień. Ciągle siedzę i płaczę.Nie wiem jak on zareaguje na tę wieść.Tak bardzo się boję... Dziewczyny,doradźcie coś. Pozdrawiam.

Gość Ile ty masz lat
Nie marnuj czasu na kafe tylko pogadaj z tatusiem dziecka.

Gość ty dałaś dupy
a chcesz od niego serca?

Gość 11111113222222222
przygoda z przewodnikiem. akurat na temat.

Gość jaaaaaaaaaaaasne
Czego się boisz? Przecież sama dziecka sobie nie zrobiłaś! Mam nadzieję, że on zachowa się wobec Was jak prawdziwy facet. Trzymam kciuki!