Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
stradivarius

błagam pomóżcie! czy mogło dojść do zapołodnienia?!

Polecane posty

Prosze o pomoc, drogie dziewczęta! jakiś miesiąc temu a dokładnie 25 sierpnia współżyłam z moim chłopakiem, i 2 dni później czyli 27 sierpnia dostałam okres, który trwał 6 dni. ( ogólnie wyliczałam sobie że okres wypadnie mi 29sierpnia, ale niestety nie mam regularnego i czasem przesuwa się o parę dni. ogółem mam okres trwajacy 7 dni, ale już kilka razy z rzędu było tak że trwał krócej, czyli 6dn) wiem, że plemniki żyją w pochwie kobiety 2-3dni, czy mogło dojść do zapłodnienia? nie wiem gdyby doszło to okres chyba powinien by się praktycznie odrazu skończyć i trwać jakies góra 3dni? nie wiem... nie mam pojęcia..więc proszę rozwiejcie moje wątpliwości! dodam, ze w ostatnich dniach (piątek, sobota?) zauważyłąm, że mój brzuch stał się torszkę większy.. ogółem mam bardzo płaski, a teraz wydaję się jakby był torszkę wzdęty, pobolewał mnie ostatnio od złego odżywiania się, i nie wiem czego właśnie może być ten efekt o trochę wiekszego brzucha... chociaż nie jestem pewna czy nawet jak i byłaby to ciąża czy po nie całym miesiącu mógłby tak urosnąć brzuch..raczej to nie możliwe.. ale prosze was o pomoc!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować