Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laka

zakochana bez wzajemności

Polecane posty

Gość laka

Witam. Mam pewien problem... Jestem zakochana w mężczyźnie, który jest jak dla mnie cudowny... On też przez jakiś czas czuł do mnie to samo, ale potem jego uczucia oslabły... przez to, że dłuższy czas się nie widzielismy (2 tygodnie) Myślę, że to jednak chyba nie była miłość.. skoro tak nagle mu przeszło.. nadal mam z nim kontakt.. piszemy ze sobą.. jednak już się nie spotykamy.. tylko nie wiem czy to ma sens.. nie wiem czy mogę mieć nadzieję, na lepsze jutro, na to, że jednak będziemy jeszcze razem.. pisał mi nawet, że on potrzebuje czasu, nie był jeszcze w stałym związku, i jest mu trudno (no ale jakby chciał..), potrzebuje czasu na przemyślenia.. i wie, że jest palantem, że wszystko psuje, po prostu sobie wmawia.. wmawia sobie, że nie potrafi się przestawić na zobowiązania, na to żeby być w związku.. ja od niego nie oczekuje niczego wielkiego.. tylko miłości.. nie potrzebne mi kwiatki i prezenciki, najważniejsza dla mnie jest odwzajemniona miłość.. ale może on po prostu mnie nie chce? wtedy by mi to powiedział, bo jest szczery... pisał też, że boi się, że jak to wszystko zrozumie, to, że będzie już za późno, że będę już miała innego.. nie wiem co mam z tym wszystkim robić, jest mi strasznie ciężko, od 3 tygodni już się z nim nie widziałam.. bardzo mi go brakuje... on o tym wie, bo mu to pisze.. jednak nic z tym nie robi.. najwidoczniej już go nie obchodzą moje uczucia... ciężka jest ta miłość... ja mam 20 lat, on 26, także jesteśmy w odpowiednim wieku...

Gość do laka
Jakby chcial, to by byl z Toba! Reszta to wymowki.

Gość rghfdxdmnsdbzjdsznjfdk sndkf
Ale długo się wcześniej spotykaliście? To on wychodził z inicjatywą? I ciekawa też jestem w jaki sposób mu wyznałaś swoje uczucia - ja jestem w podobnej sytuacji, tyle że on nic chyba nie wie co czuję/ Zastanawiam się czy warto mówić facetowi prosto z mostu. Chyba jeszcze sie nie odważę.

Gość laka
wyznałam mu to prosto w oczy, wolę szczerość.. on też powiedział mi to w oczy.. nie wiem czemu tak nagle się to wszystko popsuło..

bo niektórzy ludzie uwielbiaja bys nieszczesliwi i szukac dziury w całym. Najwidoczniej było za fajnie i musiał to spieprzyc by moc sie urzalac nad soba :P

Gość do laka
Zauroczyl sie, ale mu przeszlo. Normalka.

Gość laka
i spotykaliśmy się 3 miesiące, a znamy się 7 miesięcy..

Gość laka
powiedz co czujesz... jeśli myslisz, ze możesz mieć sznasę, życie jest zbyt krótkie na to, aby rozmyślać, co by było gdyby.. lepiej zaryzykowac, i nigdy nie żałować..

Gość lalineczka
posłuchaj....jasno ci powiedział, że nie chce z toba być, choć pokrętnie i dyplomatycznie to ujął. Nie chce cię urazic, trzyma w rezerwie, grzecznie odpowiada na twoje ckliwe sms-y. Jak mówi moja mama: chleba z tego nie będzie. Poszukaj sobie innego a o nim zapomnij.

Gość laka
z miłą chęcią bym tak zrobiła, ale wiesz, że to nie jest zbyt łatwe, jednak nie mam wyjścia... i żyje się dalej.. z nadziejami...

Gość do laka
Lubisz sie zadreczac:o?

Gość lalineczka
na początek: więcej nie pisz do niego pierwsza. Założę się, że on ma już inną na tapecie..:O Przykro mi..

Gość laka
nie... ale nie łatwo jest się tak odkochać... tym bardziej, że widzi się cały czas dobre strony tej osoby.. zostają wspomnienia..

Gość laka
od trzech tygodni sama do niego nie zagaduje, on zagaduje pierwszy..

Gość do laka
Moze zal mu Ciebie jak mu piszesz, ze chcesz albo mu sie nudzi:o. O czym pisze?

Gość laka
ale ja nie użalam się nad sobą, nie pisze mu co chwile, że nie umiem bez niego itp, od czasu do czasu coś tam napisze o uczuciach, ale rzadko... no a on pisze ogólnie co porabia i takie tam.. nieraz piszemy też o tych poważniejszych sprawach czyli ' naszych uczuciach ' to nie jest też tak, że on do końca nie chce.. bo on nie należy do takich, co owijają w bawałne, czy piszą z kimś, bo im żal, z litości, on jest szczery, i gdyby nie chciał, napewno by mi to powiedział wprost, znam go już trochę i wiem napewno..

Gość buuuuuuuahahhaha
On też przez jakiś czas czuł do mnie to samo, ale potem jego uczucia oslabły... przez to, że dłuższy czas się nie widzielismy (2 tygodnie) 2 tygodnie nie widzenia i facet sie odkochal!!! macie po 15 lat, przyznaj sie

Gość laka
nie do końca odkochał, jego uczucia troche osłabły, ale nie do końca. nie mamy po 15 lat, gdyby tak było to bym to napisała.

Gość do laka
Fakty sa takie, ze gosc nie chce sie z Toba spotkac, a wymienia z Toba grzecznosciowe smsy:o. Jestes jak kolo ratunkowe albo przyjaciolka w razie czego:o. Sorry za prawde.

Gość buuuuuuuahahhaha
Osłabły bo Cię nie widział 2 tygodnie?????/ gdzie tu sens, gdzie logika???

Gość laka
a skąd ja mam to wiedzieć? to jego uczucia nie moje.

Gość do laka
Jestes az tak naiwna:o? Nikomu nie slabna uczucia po 2 czy 3 tygodniach nie widzenia sie:o. Zreszta byliscie tylko 3 miesiace razem, facet sie poprostu nie zakochal, a teraz delikatnie stara sie z Toba rozstac albo trzyma Cie w razie czego:o.

Gość laka
być może masz rację.. dam sobie trochę czasu, bo czas goi rany, i ja też się pewnie odkocham.. a potem już nie będzie drugiej szansy.. :)

Gość do laka
Zreszta co on Ci pisze o swoich uczuciach do Ciebie? Pisze, ze Cie kocha??? Ze teskni? Ze mu zalezy?

Gość laka
nie, nie pisze.

Gość do laka
Im szybciej sie z tym pogodzisz, tym szybciej trafi Ci jakis nowy fajny chlopak:-)! Trzymaj sie:-)

Gość laka
no dzięki.. w sumie już się trafiają.. ale jakoś tak wiesz jak to jest, trudno się pogodzić z szarą rzeczywistościa.. ale kobiety jakoś muszę sobie radzic.. ;) też się trzymaj.