Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski ryjek

ogolone ptaszysko

Polecane posty

Gość kzom
moja babcia mawiała"nigdy nie pokazuj dwóch półdupków odrazu,pokazuj po skrawku a bedziesz szczęślliwa. Stosuje w życiu i musze przyznać-mądra ta moja babciusia była;)

Gość kzom
Fakt sama prawda;) Jak papierzyska?Widzę,że przerwa na małe co nie co;) To co masażyk?

Gość kzom
Myślałam,że to Ty mi pomasujesz stópki;)

Gość kzom
Rumaku smyraj pieść ugniataj...co ja Cię będę uczyć przecież wiesz jak się do tego zabrać;) No chyba,że to Twój pierwszy raz?;)

Gość kzom
oddaje więc moje stópki w Twoje dlonie ...a sama postaram się odwdzięczyć podwójnie za ten masaż...będziesz zadowolony ;)

Gość kzom
ooo tak tak bardzo dobrze ;)...ależ masz delikatne dłonie-wprost wymarzone do masażu(nie tylko stópek);)za komplement dziękuję mmmbiorę Twoją dłoń i przesuwam wyżej;)

Gość ale pierdolicie
od paru dni. dalibyscie sobie spokoj bo po pierwsze to nie na temat a po drugie juz sie rzygac chce od czytania tych kretynizmow.

Gość ale pierdolicie
Wyobraz sobie, ze zagladam tylko po to, by sprawdzic, czy temat sie rozwinal, czy to wy dalej pociskacie te swoje marne tekscidla;]

Gość ale pierdolicie
Nawet slabo roziwniety uklad nerwowy jest lepszy od razacej ulomnosci seskulanej, ktorej to szeroka prezentacje tutaj zrobiles:) Nara.

Gość kzom
:D no i burza hormonów wywołanaD Zazdrość przez człeka przemawia czy zgryzota dopadła?;) Nie ukąszę dzisiaj "ale pierdolicie"bom chyba niejadowita(a szkoda). Rumaczku Mój milusi-musze Cię pożegnać bo praca czeka a jutro ciężki dzień, pofiglujemy na złość pikantniej-niech złość zeżre a żółć zaleje ową panią bądz pana;)co Ty na to?;)

Gość manager
Tu zobacz -> ww.audio.bloog.pl

Gość kzom
Ale pierdolicie-przeczytaj czołowkę forum-"erotyczne"chyba nie będziemy tu dawać przepisów na babeczki drożdzowe;)no chyba,że takiej wiedzy się w tym miejscu spodziewasz?

Gość o przepraszam bardzo
ognisty rumak- ja jestem wiejską dziewuchą i jakoś wole ogolone jak wy tu mówicie ptaszyska ;)

Gość kzom
Pozdrawiam Rumaka -nieokiełznana Mysia;) Wstałeś już?

Gość kzom
No i mamy wekend. Ciepło miło tylko mglisto jak diabli. Ale to nie przeszkadza troche się rozerwać;) Witaj(ehhh gdzie moje dobre wychowanie;) Miłego dnia. Odnośnie tematu, większość woli ogolone ptaszysko.

Gość jvifvifuod
tez jestem ogolony laski to uwielbiaja

dzień dobry Mysiu oraz wszystkim pozostałym ogolonym i kudłatym ! ;) piękny weekend , w sam raz na leśny kocyk ;) dlatego też spędzę go w domu bo życie nie jest snem ;)