Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betiiii

Dlaczego to takie mało sprawiedliwe?

Polecane posty

Gość betiiii

Męczy mnie pytanie dlaczego tak jest , ze 15 latki pokochają się raz i już dziewczyna jest w ciązxy. A jak ktoś chce, stara sie, bierze witaminy to nic:(:(:(

Gość hdhjjfghfhty
a to od witamin zachodzi sie w ciaze?? to musze natychmiastowo przestac je brac :D

Gość betiiii
nie , jasne , ze sie nei zachodzi:) ale człowiek sie przygotowywuje , łyka kwas foliowy itp a tu jak an zlosc

Gość uhuhuiig
Heh, coś w tym jest. Nie bardzo chciałam dziecka, przynajmneij tak w pełni świadomie, ani czas dobry nie był a zaszłam za pierwszym razem.

Gość chce1
zycie jest niesprawiedliwe!

Gość nnnnnniam
Może 15-latki dostają karę za sex przed 18, a dojrzali ludzie są przekonywani przez los do przygarnięcia niechcianych dzieci z domów dziecka? Żartuję, ale to wszystko kwestia przypadków. Nie jest regułą że tak właśnie jest. Większośc nastolatek nie zachodzi, tak jak i większośc starających się zachodzi. Po prostu jak komuś nie wyjdzie (w którąkolwiek stronę) to doszukuje się takich powiązań...

Gość Tini
Dlaczego ? A dlatego ze jak ktos strasznie pragnie miec dziecka to nie zachodzi w ciaze.. bo wszystko robi do obledu... najlepiej miec podejscie "co ma byc to bedzie" Kocha sie z mezem i mysli nie o przyjemnosci z tego, nie o bliskosci z mezem tylko o tym czy to juz czy nie.. ja nie lykalam kwasu foliowego, tylko zylam chwila, chcielismy miec dziecko z mezem i po pol roku udalo sie :) Wiec.. glowa do gory, przestac myslec o innych, przestac wpadac w paranoje tylko cieszyc sie zyciem i zycze powodzenia :)

Gość gosik062007
wlasnie-trzeba przestac sie starac, ale bardziej cieszyc sie zyciem. moze dlatego nie wychodzi, bo jak mysli sie o dziecku, to nie odczuwa sie az takiej przyjemnosci, ktora pomaga w zajsciu w ciaze. moja przyjaciolka mowila, ze jak przestala sie starac, to od razu zaszla. zastosowalam sie do tego i tez od razu sie udalo

ja tez tak miałam :) staralismy sie 8 miesięcy i nic , byłam u lekarza i powiedzial ze dopiero po 2 latach staran , badania , leczenie ... wiec postanowilismy juz bez "kontroli " i takiego celu .. i w dzien kiedy miałam dostac miesiaczke , rano nie było i juz wiedziałam , ze jestem "mamuśką " życze powodzenia!!!! , postaraj sie tyle nie myslec o tym , wiem ze ciezko ale próbuj

Gość majtkowe figi
jak zmieniłam prace to zaszłam w ciążę. wczesniejnie wychodziło, no ale tez na siłe nie starałam sie- no ale tez dziwneze nie zachodziłam. Mze to bbyłstres? czasami warto coszmienic i ciąża murowana

Gość kumkającażabka
Łatwo tak pisac ... ja tak nie potrafie nie myslec...:(

Gość majhhh
a dlaczego jedni chorują inni nie, to też niesprawiedliwe, a dlaczego ktoś po skończeniu szkoły ma pracę a inni nie, to też niesprawiedliwe, a co jest na tym świecie sprawiedliwe,