Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden z facetów

Dlaczego faceci kręcą z wieloma dziewczynami na raz

Polecane posty

Gość jeden z facetów

Odpowiadam (przynajmniej za siebie, może inni z innych powodów) Dlatego, że z szukaniem dziewczyny jest podobnie jak z szukaniem pracy. Wysyłasz CV do wielu firm, większość nie odpowiada. Część firm prowadzi z Tobą rozmowy ale przecież wiesz, że z większości nic nie wyjdzie. WIĘC KAŻDY KTO MA TROCHĘ OLEJU W GŁOWIE, DLA ZWIĘKSZCZENIA SWOICH SZANS NA ZNALEZIENIE PRACY, WYSYŁA CV DO WIELU FIRM JEDNOCZEŚNIE A NIE DO JEDNEJ, CZEKA AŻ COŚ WYJDZIE I DOPIERO DO DRUGIEJ ITD. Tak samo z umawianiem się z dziewczynami. Kiedy umawiamy się z wieloma jednocześnie, powiększamy swoją szansę, że z którąś z nich się uda. Ciekawi mnie czy to rzeczywiście domena tylko mężczyzn, czy w obecnych czasach wyzwolonych kobiet, również kobiety "kręcą z wieloma" facetami jednocześnie?

Gość tez masz pytaniecccccc
bo dziewczyny tez kreca z wieloma naraz.

Gość rwerwerwer
Bo kocur przy jednej dziurze szybko padnie...

Gość temat stary jak swiat
moja matka w latach 60 tych juz kreciła z kilkoma na raz, ale to dlatego że nie mogła się zdecydować na żadnego. W końcu poznała mojego ojca kajakarza i rzuciła pozostałych. Po 2 latach urodziła się moja siostra. Później ja ale to już tak planowo :D

Gość do faceta
Calujesz sie, przytulasz i spisz z wszystkimi naraz?? Z praca rowniez dostajesz oferte i musisz podjac decyzje, a nie bawic sie w kotka i myszke:o

Gość jeden z facetów
Ależ nie całuję, nie śpię, nie przytulam. Tylko spotykam. Spokojnie:) To chyba nie jest ze mną aż tak źle, byle się tylko one nie dowiedziały. Ciiiiii;)

Gość berrrr
Wszystko zależy od zaawansowania znajomości, jeśli jest to tylko kręcenie, to nie widzę problemu, w jakiś sposób trzeba wybrać tą jedną z wielu i rzadko jest to ta pierwsza.

Gość gość
ja nie widze problemu żeby całować się i sypiać z wszystkimi kobietami naraz i tak też robie... Może tylko ja tak mam ale czuje że poprostu we mnie jest tyle miłości że chce się nią dzielić z innymi ;) Ale oczywiście jedna zasada jest, pozostałe nie mogą nic wiedzieć o innych... czasami zdarzy się jakaś ze jej to nie przeszkadza i nawet lubi trójkąty, ale to niestety rzadkość... Pozdrawiam