Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleczka1234

problem z jego członkiem?

Polecane posty

Gość uleczka1234

od dłuzszego czasu z moim chlopakiem baraszkujemy w lozku, ale jeszcze nie doszło do stosunku. zawsze gdy juz jestem pewna ze we mnie w koncu wejdzie, zauwazam ze mu tak jakby sie odechciewa i poprostu przestajemy sie zabawiac i idziemy jak gdyby nigdy nic spać(wcale mi sie to nie podoba ale robi sie niezreczna sytuacja i wole nic nie mowić). ostatanio była podobna sytuacja, tyle że zauwazylam że się spuścił i to dosyć wczesnie, i powiedzial ze przy mnie tak ma i ze nie wie czemu i że kiedys nie miał takiego problemu i że moze to dlatego ze miał dluga przerwe jesli chodzi o sex. dodatkowo nie miał chyba nigdy twardego na maxa członka, zawsze taki jakiś jakby trochę miękki. nie wiem co mam o tym myśleć, zaczyna mnie to irytować. poradzcie coś!

Gość elizabetth
mój partner ma 37 i też tak ma:( on mówi że jest na maxa twardy a jest tak ledwo ledwo

Gość uleczka1234
mamy po 19 lat ;)

Gość ojej ale lipa
mieć "miękusa" :o

Gość bardzo inteligentny
"przerwa jezeli chodzi o sex" a to dobre :D zaloze sie ze jest prawiczkiem :P

Gość uleczka1234
prawiczkiem nie jest na 100%:P

Gość Powiem Ci cos
Nic sie nie przejmuj. wszystko jest wporządku. Często kiedy zaczyna sie zycie seksualne tak wlasnie jest. jest wiele powodów. Np. jeszcze sie wstydzi, bardzo mu sie podobasz i nie chce nic popsuc. daj mu troche czasu, musi do niego dotrzec ze jestes jego i bedzie dobrze. wiem z doswiadczenia.