Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

huńćwok

co dać chłopakowi na urodziny?

Polecane posty

to powinno byc coś czym mógłby się zająć, ale żeby nie było za drogie (mam ograniczone fundusze) i nie może byc zbereźne, bo jego matka już mnie podejrzewa o jakieś dziwne rzeczy.

Gość possay
jeśli ma mniej niż 25 to play station 2 albo jakaś wypasiona gra na kompa! :D a z tańszych rzeczy - w zależności od zainteresowań: jakiś sport - piłka, ochraniacze, T-shirt... film na DVD i wspólna kolacja? hmmm... może jakoś fajnie zorganizowałabyś mu dzień? np. kino, spacer, knajpa, potem jakies wyjątkowe fajne miejsce, upominek..?

Gość possay
a jesli lubi czytać to książka ulubionego autora, albo coś z ulubionego gatunku. mój sie cieszy zawsze z rzeczy, które kupuje mu w IKEA do nowego mieszkania :P hehe albo jeśli jego ulubiony perfum się skończył, to możesz kupic mu nowy? ;)

Gość daj mu dupy
na pewno będzie zachwycony :D

Gość ukukuiki
ja kupilam swojemu cyfrowa ramke, ale wydalam 299 zl.

dobry pomysł z tą kolacją ;) bo właśnie to jest taka nietypowa sytuacja, że odpadają wszystkie piłki, play station itp... myślałam np o misiu albo czymś takim, ale chciałabym mu pokazac że traktuję go poważnie.

Gość possay
więc do kolacji wino, albo szampan! :D ewentualnie jakieś ciasteczko na deser z fajnym tekstem w środku :P hehe

Gość possay
to może zabierz go w jakieś fajne, wyjątkowe miejsce? nie wiem, jakie tam macie okolice, ale zastanów się dobrze. troche kreatywności! :D mogłabyś wynająć pokój w 4-gwiazdkowym hotelu na jedną noc :D tam kolacja, szampan, wspólna kąpiel itd. :P jeśli w domu - jakiś fajny film :D mogłabyś sama np. upiec jakiś mały torcik (przepisy z neta) i na wierzchu zrobić lukrowy napis :D albo zrobić mu niespodziankę - zostawiając rożne "wskazówki", które będą go kierowały w różne miejsca(po kolejne wskazówki) aż w końcu trafi w miejsce niespodziankę! :D

Gość possay
kalendarz to też jest dobra rzecz! : D jeśli w kalendarzu zaznaczysz mu urodziny jego rodziców, rodzeństwa i osób z Twojej rodziny - z pewnością poczuje, że traktujesz go poważnie. ;)

o jaaa... sypesz pomysłami jak z rękawa, dzięki że się starasz. może wymyślisz coś dla chłopaka na wózku który ma w dodatku średnio sprawne ręce...

Gość possay
zależy od zainteresowań i wieku tego chłopaka ;) np. jeśli są jakieś miejsca, które chciałby zobaczyć, a są niedaleko miejsca, w którym mieszkasz np. fantastyczna rzecz to wizyta z aquanarium! :D jeśli lubi kino - to bilety na jakiś fajny film! :) nie znam nikogo niepełnosprawnego i nie bardzo wiem jak wygląda życie takich osób, ale coś co mogłoby ułatwić, albo umilić tej osobie życie byłoby chyba bardzo fajnym prezentem..? :>

Gość zrob mu loda
:D będzie zadowolony :P

Gość jak mozna sie wiazac
z niepelnosprawnym. W ogole tego nie rozumiem. Jest chociaz przy kasie?