Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LauruśŚ *

Starszy ale mega sexi i pociągający!

Polecane posty

Gość LauruśŚ *

Siemka ! Byłam wczoraj na imprezie... był tez tam facet z mojej miejscowości.. ma on żonę i dwójkę dzieci... nie powiem, że jest wart grzechu ma 29 lat ja 18... kiedyś się z nim całowałam... ale na tej imprezie.. eh.., ;/ on sie chyba pożarł ze swoją żoną i tam pojechał, aj... zobaczył mnie... kupiłam drinka a on sobie piwo i siedzieliśmy przy barze... wtedy on powiedział , że te młode z naszej miejscowości takie sexi i w ogole... nooo i poszlismy w balet ;d ehe... jak tańczy, boooosko! Tulił mnie , całował, przytulał... było bosko... potem na loży sie mizialiśmy, jaki on przesłodki....

Gość afirka
Twój wybór, ale nigdy nie dopuściłabym do takiej sytuacji jeśli ten mężczyzna miałby żonę i dzieci. Pomyśl, jak Ty poczułabyś się, gdy to właśnie Tobie przytrafił się taki facet, który całuje się i "mizia" z inną po kłótni z Tobą? Niezbyt miłe uczucie, prawda? Zresztą, pewnie po jakimś czasie ten incydent nie będzie miał dla niego znaczenia, tacy już mężczyźni ;) Różnica wieku o niczym nie świadczy, to mój narzeczony jest dużo starszy ide mnie lecz ważne jest uczucie...a nie np. chęć pochwalenia się przyjaciółce jakiego to pociągającego starszego faceta udało Ci się wyrwać na imprezie. Pozdrawiam :)

Gość Lauruś ale branko
sfrustrowany mężuś pocieszający sie w ramionach latawicy

Lepiej uważaj i się nie podniecaj tak bo i tak z tego nic nie edzie, użyje /ciebie, potem zostawi a jak bedziesz miała pecha to i zostawi coś w Tobie. ciekaw jestem czy już byly teksty w stylu "nie układa mi się" , "kocham tylko ciebie", "rozwiode się"... Głupiutkie dziewczynki... ale pamiętaj ostrzegałem.