Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxa252

Mdłośći 35 tydzień ciąży ???

Polecane posty

Gość roxa252

Witam Drogie Panie , pytanie takie jak w temacie czy Któraś z Was miała mdłości i wymioty w 35 t.c ??? Mnie męczą od jakiegos tygosnia , jest mi po prostu cały czas niedobrze , najgorzej jest w nocy , często kończy się to wymiotami- Czy ktoś wie co to może być? i drugie pytanie czy dokucza Której z Was kołatanie serducha? Dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam

Witam , - tez tak mialam , , synek był duzy i uciskal mi bardzo :D i na wszystko :D a jak sie połozyłam miałam wrazenie ze brzuszek mnie udusi :p i bardzo często konczyło sie na wymiotach :( a serdycho tez mocno kołatało , ale ja tłumaczyłam to sobie mocnym ukrwieniem organizmu i serduszko mialo wiecej do przerobienia nie zawsze mocniej biło , i szybciej , czasami tak mocno bolało i kłócł ze byłam przerazona - ale po porodzie przeszło a im blizej porodu ogranizm próbuje sie oczyscic , tzn moze sie zdazyc biegunka , wymioty , po rzeczach ktore jadłaś cały czas ...tak ponoc jest ..natura jakos rozwiazała problem , lewatywy :D :P

Gość roxa252
Dziękuje Ci serdecznie za odpowiedz -troszke się uspokoiłam , a faktycznie jak się położe to tylko jest gorzej :/ Dzię chyba będe spała na żyrandolu :) :) :) Jeszcze raz dziękuje i Spokojnej nocki