Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ewaa436

acl

Polecane posty

Paula1916 Bardzo dziękuje za odpowiedz ale tak mało dostałaś aż trudno pomyśleć ,mieszkasz w dużym mieście są prywatne firmy które się zajmują takimi szkodami z tego co wiem to naprawdę warto walczyć może uda ci się odzyskać swoje zasłużone pieniądze chociarz za leczenie i wizyty ja sama dobrze wiem ile to kosztuje też prawie 2 lata się ciągam po klinikach !! ja rok temu ubiegałam się o zaliczkę dostałam 4% po 360zł to wyszło 1460zl i tym razem myślałam że będzie więcej ale chyba się mylę :-( za tydzień komisja w Pzu a w zusie za 2 tygodnie jeśli dostane mało będę walczyć wynajmę firmę ! za dużo mnie to kosztowało i będzie kosztowało bo znowu cos się dzieję z kolanem wiem że w planach 4 operację ale nie chciałabym już mam dosyć i tak jestem na rencie 519 zł za wypadek w pracy to żałosne nie mogę podjąć pracy dopiero po zakończeniu leczenia no i 6 miesięcy po rekonstrukcji acl 4 miechy o 2 kulach bo w trakcie kul mi uciekła i noga mi się zgieła jak charmonijka i zerwałam więzadło strzałkowe do następniej rekonstrukcji trzeba odczekać aż te śruby się wchłoną ale zakończone leczenie z uszczerbkiem trwałym i długo trwałą rehabilitacja

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować