Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naznaczona

chyba nie mozecie spać jak ja

Polecane posty

to też kolejny plus forum internetowego, szczerość niektórzy wprawdzie mylą szczerość z chamstwem, ale z taki ludźmi nie utrzymuje kontaktu w życiu codziennym, a co mówić o internecie :)

Kmicicu szacowny, zgodnie z opisem w stopce nie sypiam :) teraz i tak pracuję na komputerze, więc chętnie sobie jeszcze pogaworze :) no chyba, że odpadasz z konkursu na ostatniego, to rozumiem :)

ja odpadam???? ja nie odpadam nawet po 0.7 40 % napoju wyskokowego a co dopiero o tej porze:P

im wiecej wspolnego tym czesciej bede siedzial na kafe....:P pozniej czekal....tesknil......zartuje:D

nonelka......lubisz tak podpuszczac??? a tak na marginesie.....ile masz lat??? jezeli juz pisalas to sorki:)

nie powiem, bo wtedy już nikt nie będzie chciał ze mną rozmawiać :) albo zaczniesz się do mnie zwracać "dziecko" ;/ ja Cię nie podpuszczam, to taka gra słów :)

to napisz mi na maila,obiecuje ze nikomu nie powiem i bedziemy dalej na takiej samej stopie dyskutowac,ok?:P

napisalam do Ciebie maila, tylko dobrze się zastanów czy chcesz go odczytać :P

ciekawość to pierwszy stopień do piekła....jeśli przeskoczysz stopnie rozpusty i alkoholizmu :)

witajcie kochani, wybaczcie ze nie pisalam ale nie mialam jak moj internet szaleje, u mnie uklada sie wspaniale jest ogromna poprawa..opisze dokladnie jutro co i jak i mam nadzieje ze jutro pogadamy buziakiiii

będziemy wiernie i cierpliwie czekali na opowieści :) K. spróbuj wysłać jeszcze raz, u mnie wciąż pustki :/