Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i to znowu ja i moje problemy

Moj facet chce najpierw dziecko a pozniej slub!

Polecane posty

dodam ze kiedys poroniłam :(. Boje sie ze jak drugi raz sie tak stanie to on mnie zostawi

Gość malwinkaaaa
cieżka sprawa, czyli testuje Cie jako rozpłodówkę.

Gość ja bym sie zastanowila czy jeg
nie zostawic:O w życiu bym sie nie zgodzila najpierw na dziecko potem na slub! a masz jakies powody ku temu by sądzić, ze moze cie zostawić? daje jakies sygnały?:O

własnie obawiam sie ze tak jest

a Ty jak chcesz?? jesli tak samo to nie widze problemu - jesli odwrotna kolejnosc to powinniscie cos wpolnie ustalic, a nie poprzez kafe

Gość Cos mi sie wydaje ze
dla niego ważniejsze jest mieć dzieciaka niż Ty!

ze mnie zostawi to raczej nie. A slub to moze i on chce ale wesela nie gdyz uwaza ze to strata kasy, male przyjecie i tyle

Gość No jesli mialabym dla niego
sprowadzac sie do roli "inkubatora" i matki jego dzieci zamiast przede wszystkim być partnerką to zastanowiłabym sie nad przyszloscią takiego zwiazku.

on stwierdzil ze najwyzszy czas zmienic cos w tym swoim zyciu i ze chce dzidzie. Juz ze 4 miesiace mi o tym mowi, ale nigdy nie robi gdyz wie ze ja nie jestenm jeszcze na 100 procent zdecydowana

Gość pogadaj z nim o tym

Gość troszke to dziwne
dziecko tak, a slub to juz nie

Gość no cóż pozostaje ci tylko
nie zgadzać się na to i postawić sprawę jasno jeśli się obawiasz. Ostateczna decyzja chyba nie nalezy do niego, a w tym wypadku nawet do ciebie a nie do was, bo to prawdopodobnie ty zostaniesz z dzieckiem jak już coś. Mój też chciał wiele rzeczy przed slubem na które się nie zgodziłam, bo wyznaje pewną kolejność i nie miał nic do gadania. Albo to uszanuje albo nie a jak nie uszanuje to tylko sie dowiesz z jakim elementem masz do czynienia.

pare tygodni temu byl taki sam topik. wyszlo na to ze facet chce zobaczyc jak wyglada rodzina bez zobowiazan typu slub. a jak mu sie nie spodoba to splynie a ty zostaniesz z dzieckiem. JAK MOZESZ WOGOLE MYSLEC ZE JAK NIE ZAJDZIESZ W CIAZE TO CIE ZOSTAWI??!! nie masz szacunku do siebie dziewczyno

Gość ajawiem
facet się boi że znów poronisz, ze nie dasz rady utrzymać żadnej ciąży i dlatego chce cie najpierw sprawdzić jako inkubator, przykre.. musisz pogadac z nim powaznie, jesli tak jest to zmykaj gdzie pieprz rosnie

gadalam z nim i on nie uwaza ze tamto zajscie było moja winna, ani jego ani moja. Poprostu sie stało.

faceci boja sie odpowiedzialnosci, wola zyc w konkubinacie bo zawsze to moga odejsc do innej i miec wszystko w dupie, a slub zobowiazuje do czegos jednak, ja chce pierw slub a potem dzieciaka a jak narazie nie może sie zdecydowac nawet na zareczyny ... porazka, jestem z Nim 7 lat

Simsalabim to podobnie jak u mnie. Jestesmy razem ponad 4 lata, chce dziecka ale widze ze slub odkłada. Wydaje mi sie ze on nie ma ochoty chodzic i załatwiac tych wszystkich formalnosci, nie ma pozatym na to czasu bo pracuje calymi dniami. Ślub on chce zorganizowac jak zajde w ciaze.

ja mojemu powiedzialam w zeszlym roku, ze do konca tego roku czekam na zareczyny a potem w 2010 chce slubu, wystarczy mi cywilny. ale jak nie zdecyduje sie po tylu latach na to, to sie zaczne grubo zastanawiac no bo ile mozna czekac i zyc w nieswiadomosci, a rodzic kiedys trzeba i wychowywac, takie moje zdanie, wiec jak On nie chce ze mna po 7 latach ponad ... to czeba szukac innego chlopa ktory zapewni mi bezpieczenstwo i wsparcie, to przykre, nie potrafie ot tak odejsc