Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfkhgjksadh uh rgkdsnzfks

czy ginekolog wystawi zwolnienie z wf-u??

Polecane posty

ide dzisiaj do ginekologa. w poniedzialek zaczynam zajecia na uczelni i w tym roku mam w-f. czy ginekolog moze wystawic zwolnienie na caly rok z w-fu?

Gość uczelnie zwykle maja
swoje komisje lekarskie

komisje? i jak to sie odbywa?

Gość ja tam nigdy nie byłam
ale oni mają swoich specjalistów żeby właśnie lewych zwolnień nie brać. u nas wszystkich dokładnie sprawdzali

najpierw idziesz do lekrza specjalisty po zwolnienie, a potem z tym zwolnieniem i historią choroby na komisje lekarską uczelnianą. No i ten lekarz uczelniany bada Cię (albo nie) analizuje twoje dokumenty i wystawia Ci dokument, mogą być jego 3 wersje: 1. Zdolna do uczestniczenia w zajęciach w-f 2. (u nas był basen więc druga wercja dotyczyła basenu) zwolniona z zajęć na pływalni, ale w zamian chodzi na dodatkowy w-f na sali 3. zwolniona z w-f U nas tak było.

Ale powiem Ci, ze ja w 1 semestrze chodziłam i na basen i na w-f a w drugim już sama sobie wystawiłam zwolnienie z basenu, i nie byłam na żadnej komisji, ale chodziłam na 2 w-fy i przeszło, jakoś u nas nie sprawdzali jeśli się chodziło na w-f zamiast basenu, jakbym nie chodziła wcale to pewnie by nie przeszło, a tak to się udało. Ale teraz to trochę żałuję, że nie ma już żadnego w-fu, że tylko na 1 roku jest bo zero ruchu przez następne lata a jestem już na 4 roku...teraz mam zamiar na jakiś aerobik chodzić bo się zastałam strasznie...

ale Ty jestes na panstwowej uczelni? bo ja w prywatnej wiec chyba w prywatnych takich komisji nie ma?:) orientuje sie ktos? mam nadzieje ze wystarczy takie zwykle od lekarza:)

Gość a ja.....rosne
a po co ci zwolnienie? chorA jesteś? korzystaj w wf-u póki możesz bo potem wcale ruchu nie będziesz mieć i bez kija że tak powiem sie nie wysrasz

mam chore kolano i po zwolnienie od swojego lekarza musialabym specjalnie jechac 150km a myslslam ze przy okazji jak pojde do ginekologa to ona moze mi dac.

Gość a ja.....rosne
pomyśl logicznie. co ma ginekolog do twojego kolana. zreszta żaden lekarz bez powodu ci nie da zwolnienia.

Gość koko_delmar
a ja.....rosne - ale ty jestes wszechwiedzaca ja pierdole.wez zniknij bo pierdolisz jak sie da.hahahahahha wszechwiedzaca madralinska buahahahaha

Gość a ja.....rosne
zamknij sie koko. nie piszę do ciebie. tylko do autorki.

Gość Kanion
Boli cipsko bo przebzykane

Gość koko_delmar
a ja.....rosne - ty w ogole piszesz do autorek ale co sie tak wymadrzasz dziołszka? przeciez dziewczyna pisze ze nie idzie z kolanem do gina tylko chce zapytac o zwolnienie. to chyba logiczne ze ginekolog nie zbada jej kolana hahahahhaha to chyba kazdy wie tłumoku

Gość a ja.....rosne
a czy ja ciebie koko obrażam i wyzywam od tłumoków??? ginekolog i tak nie da jej zwolnienia na cały rok. z takimi sprawami to do specjalisty

no dokladnie koko wlasnie o to mi chodzilo chcialabym poprostu zaoszczedzic czasu i nie musiec jechac specjalnie po zwolnienie 150km

Gość tvn24242424242424
jesli dobrze zagadasz to wystawi. Mnie nawet lekarz rodzinny wystawiał

Gość tvn24242424242424
i to na cały rok :P

Gość lepiej najpierw urośnij
A do autorki, powiem, że jak trafisz na fajnego ginekologa i jasno mu wyłozysz sprawę to ci da takie zwolnienie. Ale to jest jego dobra wola, więc ładnie poproś, bo on nie musi.

Gość autorka ma za lużną cipkę
i jak biega to jej macica wypada🖐️

Gość hihihehemarta
da ci-wiem z wlasnego doswiadczenia bo na studiach zwolnienie z wf mialam wlasnie od ginekologa