Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna zofia 242

Jego była partnerka sexualna chce go odzyskac!!

Polecane posty

Gość niepewna zofia 242

Witam Mam problem,byla partnerka sexualna mojego faceta chce teraz sie z nim zwiazac na powaznie ale on jej oznajmil ze jest zajety ta jednak dalej napiera.ja nie moge tego kontrolowac bo on jest w uk a ja tu w polsce i mowil mi ze chce mu sie sexu,oby mnei nie zdradzil,myslicie ze wytrzyma do mojej nastepnej wizyty:(?

a ta jego była gdzie jest?? związki na odległość z natury są ciężkie:-( niepotrzebne tutaj stwierdzenia typu "napewno Cie zdradzi" albo "w życiu Cie nie zdrzadzi" bo każdy facet jest inny. a jak długo sie nie widzieliście??

Gość niepewna zofia 242
nie widzieliscmy sie 2 tygodnei ale juz mowi ze teskni i ja tez bardzo tesknie,ta laska mieszka tyam gdzie on...

a kiedy masz zamiar do niego lecieć? nie masz kogos zaufanego co z nim mieszka i mógłby delikatnie mówiąc go sprawdzać??

Gość niepewna zofia 242
mam kolezanke ktora mieszka w poblizu i nawet o tym myslalam ale jak by to mialo wygladac wieczorami mialaby nasluchiwac pod jego oknem?? wiem ze on mnie nie zamieni na zadna inna bo bardzo sie rozumiemy potrafimy przeleze w lozku caly dzien i gadac o bzdetach smiac sie,ale boje sie ze bedzie mial sex z kim innym.wiec jak ta moja kolezanka mialaby go sprawdzac macie pomysl?/a poza tym nie chcialabym aby on sie o tym dowiedzial bo bedzie mial do mnie zal ze mu nie ufam..

Gość niepewna zofia 242
a polee do niego jak tylko nazbieram kase na lot...za miesiac??

skoro mieszka w pobliżu i o ile sie znają to moglaby czasami podpatrzeć (posiedzieć w oknie) czy ta ex do niego nie przychodzi :-) chyba że Twoja koleżanka sie z nim zna to zawsze przecież może podejść pożyczyc szklanke byle czego:-D ewentualnie stwierdzić że pralka sie zepsuła i czy może sobie zrobić pranie:-) nie musi czekac aż sie wypierze-wróci potem po pranie:-D a wtedy on sobie pomyśli że nawet gdyby coś to przecież Twoja koleżanka zawsze moze wpaść z nieoczekiwaną wizytą i nie zaryzykuje chyba spotkania z ex:-) ale skoro piszesz że dobrze sie rozumiecie to Cie nie zdradzi-szkoda by mu było tak świetnego związku:-) i gdyby chciał Cie zdradzić to chyba raczej by Ci nie powiedział że ona coś takiego napisała.głowa do góry:-) bedzie dobrze:-) a kiedy do niego lecisz??

Gość Marco22252
Witam ciężko ci coś doradzić zwarzywszy że ona mieszka w UK i ona ma go na wyciągnięcie dłoni ,a 2 tygodnie to dużo i mało dla faceta ,może ci mówić że tęskni za tobą a boi się że była go omota i się skusi na sex ,ktoś wcześniej już ci proponował podpytać znajomego z którym twój mieszka czy się nie kontaktują ze sobą,a jak tak to jak ten kontakt wygląda?

Gość niepewna zofia 242
ja chce tam lecie jak najszybciej...on mnie w ogole caly czas pyta kiedy przyjade...noa le mam pewne sprawy tu do zrobienia...i dlatego sie martwie zeby przypadkiem ona do niego nie przylazla i sie rzucila na niego,zapytalam co by zrobil wtedy a on niby mowi ze by ja odepchnal.\,chyba nie pozostaje mi nic innego jak mu zaufac.ona do niego caly czas dzwoni i mowi (bo wcczesniej laczyl ich tylko sex)ze ze chce z nim byc ale co mnie martwi to to ze ma wystawiona dupe dop bzykania tam i w momencie slabosci...

Gość krucafuks
Nic lepszego nie wymyslisz niz seks przez skype'a(serio pisze, nie zbijam sie).