Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilacja woskiem

Depilacja woskiem okolic bikini

Polecane posty

Gość depilacja woskiem

Jak w temacie, interesuje mnie depilacja woskiem u kosmetyczki okolic bikini. Zastanawiam się jak to dokładnie wygląda, jak z bielizną wtedy itd? Jakiej długości muszą byc włoski aby mozna ją bylo zrobic no i jak z efektem? Mnie włoski rosną dość szybko, do tej pory uzywałam maszynki jednorazowej. Wczesniej próbowałam z kremami, ale poza tym że nie było podraznień ta metoda mi nie przypadła do gustu. Po depilatorze za to robiły mi sie ropne wypryski, no i nie zniosłam bólu.

Gość depilacja woskiem

depilacja woskiem też boli. włoski powinny być długości przynajmniej pól centymetra. ja nigdy nie miałam takiej depilacji bo sie boję bólu. wole zdecydowanie krem bo mam skórę idealnie gładziutką.

Jeśli nie wytrzymałaś depilacji depilatorem to nie sądzę, żeby wosk był dla Ciebie najlepszym rozwiązaniem. Ja bym Ci radziła najpierw przekonać się jeszcze do depilatora. Sama też tak robię, mam Philipsa kupionego na electro.pl, działa bez zarzutu, ale krostki i tak się robią, więc trzeba używać kremu po depilacji żeby temu zapobiec. Ale jak jesteś zdecydowana to spróbuj depilacji woskiem u kosmetyczki, jak już zapłacisz to ból będzie się wydawał mniejszy :D

Gość depilacja woskiem
Tylko, że jak używam depilatora to co tu duzo mowic bólu jest sporo i to na raty, bo niestety depilator wloski wyrywa pojedynczo. Chce się zdecydowac na wosk, bo jak kosmetyczka pociągnie raz a dobrze to większośc roboty będzie z głowy ;) Wole żeby raz pobolało mocno, niż włąsnie po trochu

Gość a co to sa okolice bikini
Bo według mnie bikini to: 1. dwu częściowy stój kąpielowy składający się z majtek i biustonosza. 2. atol w archipelagu Wysp Marshalla. To chyba nie chodzi o depilację atolu, więc chyba o depilacje tzytzków, 3pki itp

Gość depilacja woskiem
Depilacja okolic bikini, czyli tego co jest na wierzchu gdy ma się ubrane bikini :p

Gość a co to sa okolice bikini
czyli tzytzków też

Gość depilacja woskiem
:|

Gość albo nie znam języka polskiego
okolice to są okolice, czyli coś poza w nieduzej odległości. Dla przykładu, okolice Warszawy to np. Janki, Otwock...a nie Metro warszawskie. DEPILACJA POD BIKINI to jest prawidłowo po polsku, okolice bikini to np brzuch, uda...itp... ÓCZTA SIĘ POLSKIEGO ;-)

Gość depilacja woskiem
A skąd wiesz że brzucha też nie chce depilowac:p

Gość lisicali
Ja sie sama depiluje woskiem cukrowym. Robie to szybko i juz praktycznie nic nie czuje bo nie mysle o bólu. Bała bym sie natomiast pojsc do kosmetyczki aby mi to zrobiła. Jakos sama jak robie to wiem co mnie czeka i jakos juz nie mam z tym problemów. Nie ukrywam ze na poczatku troche bolało ale zaczełam sobie wmawiac ze nie boli i ze po wszystkim bede piekna i gładziutka :P :P :D P.S depiluje woskiem cukrowym podgrzewanym w wodzie, nie plastry z wokiem ani zadne tam tubki z rozprowadzaczem. Tylko pudełko metalowe z woskiem, szpatułka i plastry wielokrotnego uzytku (zmywane pod woda).

Gość depilacja woskiem
lisicali a gdzie można taki zestaw kupic do depilacji?

Gość Funny 25
Polecam naturalne metody Od kilku lat stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam problemu z podrażnieniami. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość RootGirl 29
Naturalne metody są najlepsze Od ponad dwóch lat stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyJestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Na początku kupowałam gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość RootGirl 27
Znajoma zdecydowała się na depilację laserem, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. Teraz wszystkim poleca. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Bez bólu i podrażnień. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Funny 27
Moja przyjaciółka zdecydowała się na depilację laserem, jak dobrze zapamiętałam, to był to Palomar Vectus . Jest ogromnie zachwycona. Też byłam zachwycona efektem. Już po jednym zabiegu było widać rezultat. To była słuszna decyzja. Depilacja nie wiązała się z bólem. Mega rezultat. Jeżeli nie wiecie czy warto wybrać depilację laserową, to każdemu polecam. www.ib.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny

Gość Wata 23
Zobaczcie przez przypadek znalazłam ekstra wyszukiwarkę salonów z zabiegami depilacji laserowej. Jest możliwość wyszukiwania według różnych miast. Działa bardzo prosto. Musicie tylko wybrać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to znaleźć gabinet kosmetyczny z oferujący zabiegi depilacji laserowej.