Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość passiflorra

gdzie sieją takich szefów??????

Polecane posty

Gość passiflorra

Zaczęłam pracę niedawno (tydzień temu), trochę jako wolny strzelec ale zatrudniony w firmie pewnego Pana. Jestem osobą doświadczoną w swoim zawodzie, już nie tak młodą (29 lat) i niedawno miałam rozmowę z szefem. Owy Pan zarzucał mi że przyszłam do pracy dwie minuty po czasie i że zrobił wywiad wśród moich klientów jaką mam osobowość, czy mam jakieś zainteresowania, jakie robię wrażenie itp. Dodam, że moja praca nie ma nic wspólnego z oceną osobowości, czy elokwencji. Zadawał mi pytania typu, czy czytam książki, jakie i czy mogę je streścić, tak jakby miał mnie za kompletną idiotkę. W rozmowie mówi, proszę "ja teraz mówię", "proszę zadzwonić do Pana X (mając na myśli siebie). Dodam, że kontaktował się ze mną tylko telefonicznie i nigdy mnie nie widział. Jego klienci widzieli mnie też tylko raz przez godzinę. Czuję się potraktowana jak obiekt do oceny, a nie fachowiec, który wie co robi, bo odnoszę w tej dziedzinie sukcesy już od 6-ciu lat i ludzie byli zadowoleni. Powiedzcie, gdzie jest granica?

Gość passiflorra
Czy ja przesadzam, czy ten facet jest wyjątkowo niedyplomatyczny?

Gość klarice
Uważam że nie przesadzasz. Co to za szpiegowanie jakieś :(

Gość passiflorra
Nikt nic nie powie?