Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonias

Co mam rozumieć przez jego słowa

Polecane posty

Gość Sonias

Mój facet czesto mówi do mnie: " zasługujesz na lepszego ode mnie...." " nie wiem czy nie marnuje czasu....." " nie zostawisz mnie bo mnie kochasz...." " chce dziecka ale nie chce ślubu....." Z przytoczonych wyzej tekstów wynika, że............................... Poradzcie!!!

Gość on sam nie wie czego chce

Gość że ma
dosyć tego związku tylko brak mu odwagi żeby to powiedzieć może to być równiez kwestia wygody, na razie nie ma nic lepszego na widoku więc nie zrywa ale w obu przypadkach: TEN ZWIĄZEK NIE MA PERSPEKTYW

Gość nie jest mu dobrze ale
nie jest tez mu zle - wygodny gosc

chce dziecka ale nie chce ślubu.... - czyli chce dziecko, ale i tak nie bede wierny to po co slub

Gość Sonias
Levviatan ale ostro pojechales po mnie :(. Mimo wszystko Dzieki za szczerosc

prawda czasami bywa brutala ale oczywiście mogę się mylić i może coś innego jest źródłem tego że tak mówi

chce zebys mu odpowiadała ze : -zasługujesz na niego i tylko na niego bo jest wspanialy -ze nie marnujesz czasu bo go kochasz i chcesz z nim byc na zawsze -tak , nie zostawie cie nigdy ,przenigdy bo cie kocham -oki zrobimy dzieciaka,slubu nie bedzie , w razie czego jak Cie znudzi dziecko i ja , to swobodnie mozesz odejsc.

...ze chce sie z Toba rozstac tylko nie wie jak to zrobic..probuje zniechecic Cie do siebie, zebys to ty podjela decyzje o rozstaniu a on bedzie mial sumienie czyste...ewentutalnie zrobic Ci dziecko bo wydajesz mu sie dobrym materialem na matke ale nie na partnerke/zone dla niego ja tak to widze olej go i szukasz kogos lepszego :))

Gość Sonias
Jesteście naprawdę szczerzy- Wielki dzieki. Pytam sie więc po co chwali się przed kumplami jaka ma dobrą i wspaniałą laske ? Dodam, że nie jest to już gówniarz, ma 34 lata :( Skąd wiem, ze tak mówi. ?? podsłuchałam jego rozmowy ze znajomymi oraz z koleżankami.

bo moze chce zachwac pozory udanego zwiazku przed nimi...moze naprawde tak mysli,ze ma wspaniala laske...ale to on tylko wie pogadaj z nim szczerze...skoro to nie gowniarz na pewno dojdziecie do porozumienia :D

Gość Sonias
Wiem, ze prawda czasami jest bolesna :( Mój wewnętrzyn głos podpowiada mi, ze on mnie nie kocha, tylko ja mam klapki na oczach. Chciałam uzyskać Waszej opinii, ludzi bezstronnych to może klapki w koncu spadną mi ze ślepiów.

moze chce zachowac pozory udanego zwiazku przed przyjaciolmi, moze na serio mysli,ze ma wspaniala dziewczyne...ale to tylko on wie pogadaj z nim, skoro to nie gowniarz na pewno Ci wyjasni co ma na mysli mowiac to do Ciebie czy w aszym zwiazku jest cos nie tak??zaczelo sie cos psuc??wyczuwasz cos??jak tak to byc moze ma kogos na boku...

Gość to tylko moja analiza
też mi sie wydaje że nie czuje sie pewny, albo ciebie albo siebie, albo czuje że jego uczucie do ciebie sie zmieniły i nie chce zobowiazań, " zasługujesz na lepszego ode mnie...." może oznaczac że czuje sie winny tych swoich uczuć i ze byc może cie oszukuje bo podświadomie czuje że cię nie kocha a ty jego tak. Ale wszystko może też zalezec od tego czy zalezy wam na ślubie czy nie, jeśli tobie tak a jemu nie to wszystko wyjaśnić można tym że obawia się że nie jest w stanie ci dac tego czego oczekujesz. Człowiek ma cos takiego że podświadomie chce się wybielić jak nie chce lub nie może zrobić tego co się od niego oczekuje i te teksty wyglądają na takie wybielanie.