Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balanchinee

Czy moglibyście związać się z taką dziewczyną?

Polecane posty

Gość balanchinee

Atrakcyjną, zadbaną, smukłą, fajnie ubraną, inteligentna, oczytana, ambitna, na prestizownym kierunku, zabawna etc... tylko nadętą i zarozumiałą? Traktujaca np robotnikow jako kogos pod poziomem, kogos z kim nie porozmawia, nie mówiąć już o umówieniu się? Tylko prosze o szczere odpowiedzi, bo znajac zycie, wiekszosc powie 'nie', a w rzeczywistosci kazdy bedzie za taka latał...

Gość czemu nie
ludzie sie zmieniaja, moze jej system wartosci dzieki tobie ulegnie zmianie?

Gość oczywiscie ze nie

Gość dhfgcghchddhthdtht
Skąd wiesz że traktuje robotników gorzej? Może tylko ci się tak wydało. Mi często ktoś zarzuca że jestem zarozumiała, a ja nawet niewiem o co chodzi, dopiero jak kogoś bliżej poznasz to możesz ocenic system wartości takiej osoby, a nie że "rzuca złośliwe uśmieszki" i już zarozumiała..

Gość 1234567.......
zgadzam się że najpierw trzeba kogoś lepiej poznać a później oceniać no ale jeśli dziewczyna wszem i wobec głosi takie a nie inne podejście do ludzi pracujących fizycznie to nie za bardzo świadczy o jej inteligencji i poziomie

Gość ham ster
a moze to pytanie zadala wlasnie taka dziewczyna:o po czym wnosicie ze to jakis chlopak?:p

Gość przyjdzie czas na nia
autorze, jak ta osoba dostanie raz i drugi wpierdziel od zycia, to zmieknie..... nie martw sie, nie bedzie taka nadeta.

Gość węgorzka
Myślę, że nie jest ważne, co my myślimy, ale co Ty myślisz. Zadaj sobie pytanie, czy chcesz być z kimś takim. Ile byś osób nie zapytał to zawsze będą ludzie za i ludzie przeciw. Pamiętaj jednak, że jeśli ona nie szanuje ludzi, nie będzie również kiedyś szanować Ciebie.. Wystarczy, że nie zrobisz czegoś, co będzie chciałą albo nie przyniesieś wystarczającej kasy do domu.

Gość balanchinee
Znam ja bardzo dobrze. Jej opinie o robotnikach, piekarzach, kominiarzach itp biore z jej własnych słow i irnonicznych usmieszkow. Ale jej nadetosc nie przejawia sie tylko tym. Ogólnie ma sie za duzo fajniejsza i atrakcyjniejsza niz jest w rzeczywistosci - np mówiła, że chciałaby dorabiac jako hostessa, powiedzialem, ze mam kolege, ktory moze jej zalatwic w markecie, a ta tylko prychnela i powiedziala, ze chodzilo jej jako hostesse przy samochodach, w reklamach... i studiuje prawo na uj;D

Gość znam duzo osób studiujacych
Prawo na UJ i chyba 90% lasek tam studiujących wyżej sra niż widzi

Gość ratujta_teń_świat
kobiety teraz tylko lecą na geld . . . POr00cjhają się w akcie młodzieńczego zauroczenia a potem zaczyna się kalkulowanie już . . . wybierają sobie samczyków alfa (tańczących, śpiewajacych) a potem sk00rwiel zapłodni . . rzuci i szukają trutnia do odchowu dziecięcia . . . widzę to jak na dłoni samiec czy samica pijąca alkoholek lub jarająca nikotkę dobrze nie rokuje dla odchowu potomstwa (słabe wzorce).

Gość balanchinee
ale z drugiej strony to naprawde świetna dziewczyna, pod kazdym innym wzgledem wymarzona...

daj jej szanse jesli sie nie zmieni olej...znam piekne i madre dziewczyny, ktore maja szacunek dla swoich bliznich...jedno drugiego nie wyklucza....

Gość andreas d
moze jest inteligentna ale nie madra :P ja na taka bym nie spojrzal. nie ma nic gorszego od nadetej laski ,ktora ma wszystko procz rozumu :P ps. co to za prestizowy kierunek???

Gość andreas d
prawo jest prestizowe? a w zyciu! wystarczy znac na pamiec kodeks...:P

Gość badz soba
na pewno nie,nie lubie takich ludzi