Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotny tata szuka żony

Szukam matki dla moich dzieci!

Polecane posty

mam nadzieję, że jesteś na dobrej drodze. Spotkasz kogoś. Tylko jak dla mnie zbyt technicznie podchodzisz do tematu. O potrzebie miłosci pisz, przecież nie jesteś tylko ojcem, masz jakieś własne potrzeby?

Gość gt54g4e5
Autorze,tylko desperatka zechce Ciebie i Twoje dzieci.

Gość 46xxx
Dajcie spokoj, ktoś tu sobie robi jaja, a wy sie podniecacie.

Gość ciekawe tylko która takiego
człowieka ze chce. Wyobraźcie sobie taką sytuacje że mężczyzna oznajmia wam że widzi w was matke dla swoich dzieci a wy co? chętnie się na to godzicie? nie każdy ma powołanie do rodzicielstwa i nikt nie powinien na nikim tego wymuszac!

Gość cotypieprzysz
? co oznajmia? on (ewent.) stawia sprawę jasno i bez emocji - szuka takiej, która ma owo powołanie.. przecież są rodzinne domy dziecka, są rodziny zastępcze - są tacy ludzie, którzy widzą się w tej roli kierując się najpierw głową. Tu facet oczekuje na określony typ osobowościowy kobiety, która otworzy się na dzieci - w zamian otrzyma określone "świadczenia" - małżeństwo z rozsądku - mało takich? Jeśli facet męski, zaradny, a na dodatek przystojny - to ma rację bytu, miłość może przyjść - czemu nie? Choć .... mimo wszystko obstawiam podpuchę :)

bez obrazy ale jakoś nie chce mi się wierzyć, ożeniłeś się ze swoją zoną, która była w ciązy z twoim bratem a potem adoptowałeś jeszcze dziecko swojej siostry :O a co oni ci tak te dzieci podrzucają, co? :O

Gość ale patologia

Gość malo powiedziane patologia

Gość mloda_inzynier
autorze ja mam ochote cie poznac

Gość ciekawy mezczyzna
ja sama wychowuje 2 letniego syna i szukam kogoś takiego jak autor :)

Gość naiwnych kobiet nie brakuje
nie jedna kobieta ktora nie chce sie meczyc przy porodzie wziela by sie za autora temata , jeszcze tylko gdyby naprawde istanial :D

Gość gdy ja BRAŁAM ślub
.....ze swoją żoną....ha ha ha .przeczytajcie drugą wypowiedź samotnego taty:-) toż to prowokacja-głupia zresztą

Gość karo29111
Chyba już nie, bo on nie szukał, to był bajer jakich mało!!!!!

To dziwne, że są jakieś chętne... Chyba baby musza byc bardzo zdeterminowane... Wyobrażam sobie, jakby takie ogłoszenie dała kobieta - ciec malinowy by się nie zgłosił...

Gość cotypieprzysz
po raz kolejny.. "Chyba baby musza byc bardzo zdeterminowane..." abstrahując od prawdziwości lub nie treści topiku.. zastanawia mnie jedno - jak durny musi być człowiek, żeby napisać coś takiego? po pierwsze baby to masz w swoim kindolu obsmarkanym.. po drugie - musisz być bardzo tępy i ograniczony... wyobraź sobie, że są ludzie, którzy lubią dzieci, są otwarci na drugiego człowieka, dziecko, chcą i potrafią żyć dla innych, są altruistami itd. Nie wszyscy są tak prymitywni jak ty. Owszem wolno ci, ale zanim coś takiego następnym razem piardniesz - zastanów się wcześniej co wprowadzasz do durnej gęby....

Gość nonella
Abstrahując od tego przypadku, który rozpoczął dyskusję jestem zdania, że nie każda kobieta byłaby gotowa wejść w związek z mężczyzną doświadczonym przez los, posiadającego dzieci. Ja jestem młoda, ale już dawno czuje się gotowa do macierzyństwa. Miłość dla dzieci jest dla mnie naturalna, może dlatego, że jestem pedagogiem :)

Gość nonella
Abstrahując od tego przypadku, który rozpoczął dyskusję jestem zdania, że nie każda kobieta byłaby gotowa wejść w związek z mężczyzną doświadczonym przez los, posiadającego dzieci. Ja jestem młoda, ale już dawno czuje się gotowa do macierzyństwa. Miłość dla dzieci jest dla mnie naturalna, może dlatego, że jestem pedagogiem :)

Gość jojoj
marokański sklep zamyka dyskusje :)

[zgłoś do usunięcia] cotypieprzysz - z jakich jesteś slumsów, koleżanko, bo nie nadążam za twoim słownictwem - nie słyszałam nawet takich określeń....

ja od blisko trzech godzin zastanawiam się kim/czym są kindole może chodzi o dzieci?

Gość fascynujący facet....
nie jedna marzy o takim :)

Gość cotypieprzysz
pupsko ..i o to właśnie chodziło - taki tłumok jak ty inaczej nie zrozumie!

Gość Samotna mamusia
Ja rowniez jestem samotna mamusia;) mam 4 miesiecznego synka Cyprianka;)