Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlaa na siebie

znowu wycieniowalam wlosy i znowu zaluje

Polecane posty

Gość zlaa na siebie

nie wiem co mnie podkusilo, znowu wycieniowalam na gorze swoje wlosy a mam cienkie i wygladaja jak piora dzieki bogu moge je spiac, juz tyle razy sobie obiecuje ze je wyrownam i wycieniuje tylko koncowki bo inaczej wygladaja jak siano i sie pusza koncowki wygladaja jak piora, amsakra ale za akzdym razem ide do innego salonu i fryzjerka radzi mi wycieniowac a ja glupia chyba mysle ze jak inna mi wycieniuje to zdziaal cud ale jestem zla

Gość wieczoryna
moim zdaniem przy cienkich wlosach (jeszcze zalezy jak cienkich, ale przy takich jak moje to na pewno) dobre jest cieniowanie, ale tylko troche. Niedobrze wygladaja wlosy mocno pocieniowane i niedobrze wygladaja wszystkie rowne, bo wisza wtedy smetnie jak kluski. Trzeba chodzis do fryzjera co najmniej co 2 miesiace, bo koncowki takich wlosow szybko sie 'mechaca' No i nie hodowac nie wiadomo jakich dlugich wlosow, bo one dlugie nie beda dobrze wygladac

Gość zlaa na siebie
ja chodze od 2 lat do jednej fryzjerki zawsze bylam zadowolona jeszcze przed ost wizyta chwalilam ja komus, poszlam zeby mi delikatnie wycieniwoala gore a ta wycieniowala mi na samm czubki glowy ze mam takie krotkie a na dole nie wyglada to tragicznie 😭

Gość uniqueGIRL
Odrosnął !

Gość zlaa na siebie
wiem ze odrosna ale juz mialam rowne prawie a teraz znowu szopa, za kazdym razem jak samo wygladaja po cieniowanieu tzn koszmarnie