Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartasss

co to jest TALENT????

Polecane posty

Gość bartasss

Zastanowialiscie sie czym jest talent ?!jak go ocenic.. ogladajac w TVNie MAM TALENT zastanawialem sie dlaczego ludzie ćwiczacy calymi latami jak gimnastyk cyrkowy idzie do takiego programu...czy to jest talent czy moze rezim treningowy i dyscyplina.. bo dla mnie talentem jest cos z czym czlowiek sie rodzi..jest to cos niepowtarzalnego,orginalnego...co wedlug Was jest talentem?? :)

Gość kafeterianka pomaranczowa
zgadzam sie z Toba🖐️

z bartasssem, of kors

Gość bartasss
dzieki kafeterianka:)

Gość a nie mówiłam
zgadzam się (i z bartasssem/bartassską i z ladaco też dla mnie nieporozumieniem jest, ze do kolejnych etapów przechodzi właśnie taki cyrkowiec. fakt, że to niesamowicie wygląda, ale taka osoba przeważnie rodzi się w cyrku i robi to od zawsze - małemu dziecko dużo prościej jest nauczyć się wszelkich 'wygibasów', łatwiej się rozciągnąć itd., później tylko musi nad tym pracować (na pewno ciężko, ale ciężej miałaby osoba z zewnątrz). wiec gdzie tu talent? co innego np. śpiew - tu trzeba mieć talent, co innego także np. ten stepujący ostatnio chłopak - to jest dla mnie talent.

Gość ja bym mogla cwiczyc latami
i tego co ci cyrkowcy bym nie zrobiła

Gość ppl
już pies srał tych cyrkowców, ale w szoku byłam kiedy przepuścili pajaców od "kontrolowania bólu" :o

Gość a nie mówiłam
> ja bym mogla cwiczyc latami i tego co ci cyrkowcy bym nie zrobiła zrobiłabyś, gdybyś wychowała się w cyrku, gdybyś zaczęła ćwiczyc jako małe dziecko na pewno bys zrobiła a ci od bólu na pewno teraz odpadną, taką mam nadzieję :O

z bartasssem, of kors

Gość marzenaaaa
jak dla mnie to deblilizm aby tam wstępowali piosenkarze czy właśnie cyrkowcy... równie dobrze może tam iść Maryla Rodowicz przecież ma talent nie?

Gość a ladaco jest szybszy od boga
egiptu Re