Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nissan micra

Zycze wam szczęścia - plakalam mowiac te slowa

Polecane posty

Gość nissan micra

To krótka i prosta historia. Miałam faceta, rzucił mnie, poznał inną, potem chciał wrócić. Myślalam, ze jeszcze sie zejdziemy, ze poczeka na mnie, na moja decyzje. Ale wczoraj widzialam go z nia, calowal ja we wlosy. Chyba ja musi kochac, a mnie oklamywal, jeszcze nawet przedwczoraj. Przywitalam sie i z najprajwdziwszym usmiechem na jaki mnie bylo stac w tamtej chwili powiedzialam ze zycze im szczescia. Widzial łze, musial widzieć. Ale teraz nie mam sily juz nawet plakac, lzy sie skonczyly. Jak to przezyc? Jak przezyc to, ze czuje jakby na kazdej czesci mojego ciala przybil stempelek "nie chce cie". Zerem jestem.

Gość gość
Znam to uczucie niestety cieżko jest :( chcesz pogadac to odezwij sie na gg :) pozdrawiam

Gość sashaaa
olac dupka -ja tak zrobilam nie ma co czasu tracic na takich idiotow!!!:)poznasz innego....nie martw sie:)

Gość ppytam bo nie wiem
a po co sie odzywalas??

Gość nissan micra
to takie oficjalne 'zegnaj' bylo. znak, ze ma juz nie dzwonic, nie pisac. i ze moze sobie z nia byc skoro ja kocha bo ja juz nic wiecej nie bede chciala.

Gość nissan micra
:(:( Dziękuje za słowa wsparcia. Ja się z niego leczę już 2 lata, długawo:(

Gość gość
Ja leczylam 4 lata ale warto jak najszybciej choc ciezko

Gość rzeczywiscie w chooy go
obchodzi, że mu pozwoliłaś skoro to on cię rzucił i już ma inną, buahahahhahahahahahahahahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D leżę i kwiczę :P

nissan micra kochanie bardzo ci współczuje ze przez to przechodzisz :( Wiem jak takie rzeczy bola ... ale poboli poboli i przestanie kiedys :) Wiec skarbie nie smuc sie jeszcze kiedys sie zakochasz :)