Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkuuuuuuuuuuuuu

miesiączka gdzie ona jest? ?ciąża to niemożliwe. czy macie też taki problem

Polecane posty

Gość ratunkuuuuuuuuuuuuu

Witam wszystkich na forum, mam problem i sama już nie wiem co mam z tym zrobić co mam o tym myśleć?! A mianowicie sześć lat temu zostałam mamą, od 4 mam problemy z cyklem miesiączkowym a mianowicie okresu potrafie nie mieć np. 6m-c pojawia sie dopiero po tzw. wspomagaczach tj. luteina lub jakieś inne hormony. Bardzo bym chciała mieć jeszcze jedno dziecko nie wiem tylko czy jest jeszcze jakaś szansa!!!!!!!!!! lekarze sami nie wiedzą co mi jest odpowiadają zaburzenia hormonalne MAM JUŻ TEGO DOSYĆ POMÓŻCIE

bardzo wspołczuje wem jak to jest starac sie o diecko , az takiego problemu nie mam Moze poradz sie jakiegos innego ginekologa?? Popytaj kilku o rade. I jakies rozwiazanie sytuacji

Gość ratunkuuuuuuuuuuuuu
szukam jakiegoś lekarza ale naprawdę nie wiem który będzie mi mógł pomóc. A może chce za bardzo, za bardzo mieć dziecko?!?

jest tez taka mozliwosc... czasem sa takie blokady psychiczne ja tez taka prawdopodobnie przezywam... teraz dałam sobie spokoj ze staraniami naa okolo 3 miesiace odpuszcze sobie podede do tego na luzie moze sie uda :) Tobie tez tego serdecznie zycze:)

Gość ratunkuuuuuuuuuuuuu
fajnie , że chociaż od ciebie bije optymizmem jeszcze rok, tak jeszcze rok dam sobie szansę,ale bym była szczęśliwa szok!!!!!!!!.

wiesz najprosciej to isc do lekarza...ja np nie mialam okresu a ciaza wykluczona i sie okazalo ze w ogole nie jajeczkuje, ze mam pcos...i musze sie leczyc zeby miec szanse na dziecko:)

Gość Martika21
U mnie 2 testy poztywne ale nie wiem co myslec bo raz mnie testy zawiodly to znaczy tej samej firmy a nastepne 3 negatywne teraz 2 roznych firm pozytywy ale naczytalam sie o ciazy chemicznej i fiksuje ze jednak nie jestem w ciazy a lekarz za tydzien a