Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judytka 987

ciaza czy poczekac napiszcie cos prosze

Polecane posty

Gość Judytka 987

hey zrobilam 2 testy oby dwa poztywne jak myslicie nakrecac sie juz na ciaze czy poczekac na wizyte bo raz juz rozczarowanie przezylam

Gość Judytka 987
9 dni po spodziewanej @ wczoraj dokładnie

Gość Judytka 987
boje sie ze to ciaza chemiczna naczytalam sie glupot i nie wiem co myslec raz zrobilam 2 testy tej samej firmy i pokazly ciaze a jej nie bylo nawet w nia nie zaszlam i nie wiem co robi te testy byla 2 roznych firm

trezba myślec pozytywnie.pójdziesz do lekarza i on Ci wszystko powie.póki co, nie stresuj sie bo to nie pomaga.ale wydaje mi sie że 9 dni po terminie @ to ciąża jak sie patrzy:)

to powinna byc ciaza ale lepiej idz do lekarza po co sobie brac do glowy niepotrzebnie, lekarz cie zbada i bedziesz wiedziala :) Trzymam kciuki

Gość Judytka 987
dziewczyny teraz zrobilam 3 test mianowicie bobo test rowniez 2 krechy wiec chyba ten sie nie pomylil pisac co sadzicie

dziewczyno idź do lekarza albo na bHcg i będziesz miała 100% pewnośc.ja skakałam w górę po pierwszym teście i on sie nie pomylił.a wydawanie kasy na testy jest bez sensu bo napewno jeszcze jest pare firm którch nieprzetestowałas.u mnie w pierwszej i drugiej ciązy 2 kreski pokazał tes quick vue

Gość Judytka 987
lekarz juz umowiony ale za tydzien ;(

ciąża bankowa :) a nawet dobrze że za tydzień lekarz będzie mógł Ci potwierdzić spokojnie... :) gratulacje ,, pozazdrościć tylko :)