Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi - flexi

Problem z zdecydowaniem się.

Polecane posty

Gość sexi - flexi

Mam pewiem problem, jesteśmy po ślubie rok. Oboje chcemy dziecko jednak boje się porodu i połogu. Jak sobie wyobrażam że zaczynają mnie rozścinac, potem że cała spocona leżę na łóżku to seksu mi się nawet odechciewa. A potem ten połóg... I jeszcze walka ze zbędnymi kilogramami.

Gość mozesz na poczatek
no no, nie oplaca sie zachodzic w ciaze... i jeszcze to roscinanie

Gość sexi - flexi
Wiem że zaraz naskoczą na mni polki ale ja naprawdę mam duży dylemat. Chce mieć dziecko ale myśląc sobie ile tzreba cierpieć...

Gość mozesz na poczatek
to adoptuj jest tyle biednych sierot

Gość mmmmmama
ja przezylam cesarke i porod naturalny, i powiem szczerze ze chce 3 dziecko i nie chcialabym go rodzic przez CC! A bol po porodzie zapomnisz tak szybko jak szybko zobaczysz usmiech swojego dziecka na twarzy :)

nie jest tak zle :) poród no cóz to przyjemnych chwil nie nalezy mekka jest ale warto a połóg to juz nie tragedia :) zbedne kilogramy to da sie zwalczyc odpowiednia dietą i gimnastyką

Gość ja nie bylam rozcinana
ani spocona - porod ciezki - bol ogromny - ale warto. Widocznie nie jestes jeszze gotowa, bo bys nie miala takich dylematow :P

Gość sexi - flexi
adopcja nie wchodzi w gre. ja jestem gotowa mąż również ale do macieżyństwa a nie tego koszmaru.

Gość mmmmmama
porod to nie koszmar, zdecyduj sie na dobrego lekarza, dobra polozna i szpital jak juz zdecydujesz sie na ciaze i wszystko bedzie ok, ja sie strasznie balam 1 porodu bo do konca nie wiedzialam czy urodze normalnie czy cc, bez ktorego sie nie obylo :( i uwazam ze porod SN jest o wiele lepszy niz cesarka!

Gość egeszegee
przeciez mozesz rodzic ze znieczuleniem ZZOna zyczenie. mi dali po 13 h skurczy podzialalo ! a zbednych kg nie bylo ! tydzien po porodzie wchodzilam w spodnie 34 i zostal mi chyba kg :) bilans koncowy to schudlam 3 kg do 47 takze nie koniecznie ciaza musi sie rownac z kg

Gość sexi - flexi
Na tym moje bawy suę nie kończą. Bratowa po porodzie strasznie się zmieniła, zbedne kilogramy6 zostały, rozstępy zostały, włosy jej sie bardziej przetłuszczają nie wspomnę jaką okropną ma cere.

Gość egeszegee
rozstepy? nie mam smarowalam brzuch i piersi kremami :) ale to tez dziedziczne jezele twoja mama ma to ty masz szanse cera sie nie zmienila:) nic zadnych pryszczy przebarwien itd a wlosy owszem , duzo sie traci ale szybko odrastaja:)

Gość sexi - flexi
tylko że ja zawsze miałam problemy z wagą dlatego od zawsze jestem na dietach dzieki temu mam 169 cm i 51 kg.

Gość mmmmmama
moze bratowa po prostu skupia sie na wszystkim, a nie na tym zeby o siebie troche zadbac? mi po 1 zostalo troche, po 2 sama sobie sie podobam, nie wiem jak bedzie po 3 jak nam sie uda, ale bardzo pragne tego bobaska :) a potem jakos damy rade

Gość egeszegee
no ja w ciazy 9 kg przytylam synek wazyl 3 kg a dzis mam 47 kg przy 165 ale nigdy na diecie nie bylam nastawilam sie na dodatkowe kg !!! i juz wymyslalam cwiczenia na brzuch a okazalo sie to zebden jest plaski jedrny jak przed porodem! da sie:) bobasek jest tego wart ja bardzo pragnelam dziecka koszt kg rowzniez:)

Gość sexi - flexi
ok, ale blizna po ewentanym cięciu cesarskim taki okropny fioletowy pasek bleee

Gość jesteś niedojrzała
boisz się porodu, połogu a nie boisz sie tego jak poradzisz sobie z dzieckiem, z opieką nad nim, nowymi obowiązkami i ciągłym zmęczeniem ? no o do tego te Twoje błędy ortograficzne.....

Gość egeszegee
ja mialam operacje wyrostka miesiac po porodzie takze mam porownanie bolu masakra jest po cieciu mam 5 szwow ale juz robie sie jasniejsza:) a blizne po cc tylko twoj maz ja oglada

blizna po cesarce nie musi być okropna i nie widać jej, tną bardzo nisko tak, że spokojnie byś mogła na plażę w stroju kąpielowym wyjść i nikt by blizny nie widział.

Gość mmmmmama
blizna po cc znika z czasem, a spokojnie schowasz ja pod bielizna!

Gość egeszegee
co nie zmienia faktu ze ja zostaje przy jednym dziecku :)

Gość raz na razie
ty sie boisz potu, i złego sexu? a ja bólu ze nie dam rady sobie ztymi skurczami i parciem.

Gość egeszegee
no wiesz chyba racja skurcze sie skoncza a zly sex na skutek zlego szycia nie,,, moja kolezanka jest 2 lata po porodzie i caly czas odczuwa bol przy seksie...