Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raciszekk

Kochane mam do was pytanie

Polecane posty

Gość raciszekk

Miesiączę powinnam dostać w sobotę. Dziś rano zaczęłam plamić to znaczy przy podcieraniu na papierze jest trochę krwi. Nic mnie nie boli no może trochę brzuch ale nie tak jak zawsze.Jedynie co strasznie mnie bolą piersi przy dotyku. Czyżbym dostałam wcześniej okres?

Gość raciszekk
szkoda:( nie ma szans że to plamienia związane z zagnieżdzaniem się zarodka?

jest możliwe że to plamienia związane z zagnieżdżaniem zarodka,obserwuj czy przybierają na sile,robiłaś test??

Gość raciszekk
nie robiłam bo wydaje mi się że za wcześnie czy jednak mogę już go zrobić?

Gość raciszekk
a może wiecie jak wyglądają te plamienia związane z zagnieżdżaniem się zarodka czy to normlana krew i jaka jest jego ilość

na 4 dni przed terminem miesiaczki możesz zrobić test(polecam qiuck vue),chociaz najlepiej poczekać do dnia spodziewanego okresu(wiarygodniejszy wynik),najlepiej to zrobić beta hcg z krwi(najpewniejsze),a nie zmieniałaś klimatu,stres coś co mogłoby wpłynąć na przesuniecie terminu miesiaczki?,wiec jesli nie wytrzymasz to zrób test

Gość raciszekk
i jak to powinno wyglądać rozumiem że jeżeli np jutro będzie coraz więcej krwi to znaczy że coś mi się przestawiło i dostałam okres. Natomiast jeśli bedzie to wyglądało tak jak dziś to jest szansa na ciążę?

plamienia sa różne(to bardzo indywidualna sprawa kobiety),zazwyczaj jednak są inne w kolorze od krwi miesiaczkowej,są to faktycznie plamienia a nie lanie sie ciurkiem i trwa to krócej ok.2,3 dni

Gość raciszekk
stres zmiana klimatu nie wchodzi w grę. Powiem Ci jak było zawsze . Dosłownie kilka dni przed okresem bolał mnie zawsze brzuch góra dzień przed zaczynały mi się plamienia a później rano okres już obfity. Natomiast tu znienacka wystąpiła ta krew przy podcieraniu bez żadnej zapowiedzi więc nie bardzo wiem o co chodzi

Gość raciszekk
czyli w taki układzie nie pozostaje mi nic innego tylko poczekać do jutra jeśli nie rozwinie się to krawienie to może jest szansa:)

obserwuj te plamienia,bo może to być plamienie jakie często spotyka się we wczesnej ciąży,a może to być rozwijajaca się miesiaczka,na dwoje babka wróżyła

Gość raciszekk
dziękuje Ci za pomoc napewno dam znać co się dalej wydarzyło. Chyba narazie nie będę robic testu żeby się niepotrzebnie nie rozczarować za wczesnie. Kurcze męczy mnie tylko to częste chodzenie do toalety na siku i to grubsze:(

Gość raciszekk
super by było jakby się udało a jeśli się nie uda tragedii nie będzie staram się podchodzić do tego zdrowo. Wkońcu przyjdzie ten dzień kiedy ujrzę dwie kreseczki głęboko w to wierzę:)

Gość a masz jakieś bóle

Gość raciszekk
poza bólem piersi o których pisałam mam taki lekki ból brzucha

Gość a masz jakieś bóle
uważam że powinnaś poczekać do jutra pewnie wszystko się wyjaśni

pamietaj że organizm kobiety nie jest jak zegarek,ja tez ostatnio myslałam że się udało bo plamienie zaczęło się tydzień wczesniej niż termin miesiączki,trwało 3 dni i dopiero na czwarty miesiaczka się zaczęła na całego i trwała 2 dni(nie licząc plamień),i była totalnie inna od wszystkich,też miałam bóle podbrzusza,jajnika,tylko piersi nie bolały:-(

pamietaj że organizm kobiety nie jest jak zegarek,ja tez ostatnio myslałam że się udało bo plamienie zaczęło się tydzień wczesniej niż termin miesiączki,trwało 3 dni i dopiero na czwarty miesiaczka się zaczęła na całego i trwała 2 dni(nie licząc plamień),i była totalnie inna od wszystkich,też miałam bóle podbrzusza,jajnika,tylko piersi nie bolały:-(