Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przelecialamelektyka

PRZELECIAłAM ELEKTYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Sama nie wierzę, to był NAJLEPSZY SEKS w moim życiu. Do tej pory miałam tylko dwóch partnerów seksualnych, którzy byli też moimi partnerami życiowymi, że tak powiem. A to! To było takie dzikie, nieskrępowane, bez żadnych zobowiązań, bez 'kocham cię' i miziania. to był po prostu ostry seks. Przyszedł do mnie taki koło 40/45. Ale wow. Nieźle wyglądał. Miał takie niebieskie, mętne oczy, hipnotyzujące wręcz. Przyszedł wymienić licznik na nowy. No i jak już go wymienił, to zapytałam się, czy się czegoś napije. No i przyniosłam napoje i jakieś tam słodkości i zaczęliśmy sobie gadać o jakiś tam pierdołach. No i, nawet nie pamiętam z czego, ale zaczęłam się strasznie śmiać i złapałam go za ramię. A on mnie wtedy objął w pasie i zanim zdążyłam spojrzeć mu w oczy to mnie pocałował. Na początku delikatnie, a potem nachalnie, mocno. Potem zajął się całowaniem mojej szyi, i już wtedy musiałam jęknąć z rozkoszy. Gdy dotarł do moich piersi, zaczął je gryźć, mocno gryźć i wtedy wsunął mi rękę pod spódniczkę. Czułam, że jestem strasznie mokra. On też to czuł, bo zalotnie się uśmiechnął. Rozpięłam mu spodnie i wzięłam do ręki jego penisa. Czułam, że jest już bardzo twardy, a przy tym strasznie gruby. On zabawiał się w tym czasie moją łechtaczką. Był w tym wszystkim, co robił, niesamowity. Chciałam, żeby już we mnie wszedł. I tu pojawił się problem- brak prezerwatywy. On na to powiedział coś w stylu 'to muszę panią zaspokoić w inny sposób' i zniżył się, aby lizać moją cipkę. po pierwszym moim orgazmie odwrócił mnie tyłem, stałam z wypiętą pupą, a on znowu zacząl mnie lizać. z zupełnie innego konta. czułam, że mój drugi orgazm się zbliża. ale wtedy on przeniósł swój język... na moją pupę. wiem, ze to dziwne, sama nigdy bym o tym nie pomyślała. z zadnym chłopakiem wczesniej nic w rejonie mojego anala się nie działo... ale to było cudowne. może nie od razu, ale po chwili przyzwyczaiłam się do tego uczucia i na prawdę sprawiało i max przyjemności. także swoim językiem lizał moj anal, a ręką dalej pieścił moją lechtaczkę. stała się kolejna dziwna rzecz- wsunął język w moją pupę. nie wiem, moze był troche zboczony, ale mi tam było nieziemsko. pozniej wlozyl mi w pupę palca, potem dwa i na prawdę szybko i mocno nimi poruszał. a ja jęczałam w rytm jego pchnięć. w końcu powiedziałam 'wejdz we mnie', a on się zaczął ze mną bawic, w stylu 'a co, chcesz tego?' ... w końcu powiedziałam 'błagam, muszę poczuć twojego **uja w mojej dupce', a on na to 'dzisiaj będziesz moją dziwką' i go włożył. nie wszedł od razu, bo moja pupa jednak jest bardzo ciasna. ale gdy wszedł poczułam straszny ból. nie umiem tego wytłumaczyć. bo ten ból sprawiał mi przyjemność. on pytał 'boli?' ja powiedziałam, że boli, ale to fantastyczny ból, wtedy na prawdę zaczął mnie rżnąć. zaczął mi strzelać klapsy, ciągnąć za włosy, mówić, że jestem dziwką, kurwą itd. Ale mnie to strasznie podniecało. Ręką cały czas bawił się moją cipką. A ja krzyczałam tak, że chyba na całej dzielnicy słyszeli. Wtedy stało się coś niezwykłego, podczas mojego-już nie wiem którego orgazmu-z mojej cipki wydobył się wytrysk! Tak, przeżyłam kobiecy wytrysk. Kiedy on to zobaczył, rękoma zaczął zbierać ten płyn ze mnie i go zlizywać. Po czym doszedł, z głośnym jękiem spuszczając się na moje pośladki. Rozsmarował po nich jeszcze swoją spermę. i opadł na chwilę na kanapę, obok mnie, po czym zaczął się... ubierać. jeszcze chwile pogadaliśmy, zostawił mi swoją wizytówkę - gdybym chciała to powtórzyć i poszedł. Do tej pory nie mogę dojść do siebie.

Gość elektryyyyyyyyyk
wiesz co - slaba bylas :P rucham znacznie lepsze :P

Gość s pouykiem
jak on cię z konta lizał to może był z banku a nie elektryk

Gość martynnka
a mi się podobało to opowiadanie, nie zalatywało prowokacją, tylko prawdziwym, dzikim seksem :p Aż się podnieciłam ;)

Gość s pouykiem
zalatywało niemytym robotniczym prąciem :classic_cool:

Gość Masz fantazję dziecko
A tak a propos, zamiast kopiować te historyjki, weź się do lekcji...

Gość agrak1691
może teraz zniżkę na prąd dostaniesz.?

Gość to pewnie był ten z GDAŃSKA
ze 30 lat temu !!!!!!!!!!!!!!!!!! ((((:D))))

To wszystko mozliwe, chcialbym byc na miejscu takiego elektryka :) Narazie siedze sam w serwisie...

Gość s pouykiem
i wsadzasz sobie kondensator styrofleksowy w odbyt?

nie skopiowałam tej historyjki, tylko opisałam co mi się przydarzyło. A dziećmi nazywają innych tylko i wyłącznie dzieci. Co jest poparte badaniami. Czują się od tego sami doroślejsi.

Gość Brawo....
dobrze zrobilas, i co dalej???? Boze jakie bez sensu te topiki

Gość Agrak 1691
I to pewnie zaraz, jeszcze drzwi dobrze nie zamknął... Poza tym czym tu się chwalić? Oddaje się pierwszemu lepszemu? Jutro będzie listonosz?

Gość manager
Tu zobacz => www.audio.bloog.pl