Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak serio to

korektor antybakteryjny, doradźcie prosze jaki!!!

Polecane posty

Gość a tak serio to

mam kilka pryszczykow i niedoskonałości i chce kupic korektor antybakteryjny zeby calej buzi fluidem nie meczyc. no chyba ze jednak zamiast korektora powinnam fluid?

Gość nitka..22
ja w liceum przy tradziku uzywałam korektora antybakteryjnego miss sporty - bardzo dobrze kryje i trzyma sie przez cały dzień jednak później zmieniłam na korektor w płynie - może nie jest antybakteryjny ale nie zatyka porów i wypryski szybciej schodzą - używam maxfactora i inglota i naprawde jestem z nich zadowolona Fluid nie zastapi korektora, mozna go stosować oprócz niego, ale jeśli poza kilkoma krostkami masz ładna cerę to poprzestałabym na korektorze, ponieważ fluid obciąża skóre i cera staje sie mniej zdrowa;)

Gość nitka..22
no i jak sie ma skłonność do trądziku to przy fluidzie moze bardziej zsypać

nitka ma racje, jak masz malo tych niedoskonałości to korektor wystarczy, bo nawet te fluidy co niby nie zapychaja nie sa obojetne dla cery. takze korektorek dobry i bedzie ok :) ja kiedys mialam bardzo fajny flos-lek ale dawno go nie widzialam w aptekach, a nie wiem czy w drogeriach sa

Gość juh
soraya antybakteryjny jest

Gość kosmetyczka21
ja też polecam albo miss sporty, albo bell, niektóre słabo kryją, te są pewnie i kosztuję mniej niż 10 zł

Gość gość
polecam korektor antybakteryjny mineralny, szczegolnie ten z annabelle. nie dośc ze zakryje krostki, to je podleczy, bo ma cynku dużo w skladzie

Gość gość
lubię i jak minerałki z Annabelle, fajnie maskują niedoskonałości i nie wałkują się w upał. Ja kupuję w Wawie na Mokotowskiej.

Gość gość
tez mam korektor annabelle i polecam, jesli pryszczy chce sie pozbyc, a nie tylko zakryć :) ale na to nakladam podklad, nie chodze w samym korektorze na buzi

Gość gość
również polecam, ten korektor annabelle ma bardzo dobre opinie, sama spróbowałam i je potwierdzam :)

Gość Syyylwiaiia
Annabelle ogólnie to dobra i sprawdzona firma, ja mam nie tylko korektor ale i podkład i cienie do powiek, polecam szczerze mineralne kosmetyki, szczególnie jeśli macie problemy ze skórą

Gość GossiaDudzinska
Też w tym tygodniu do mnie dotarła przesyłka z Annabelle - zamówiłam jeden cień i próbkę podkładu i chyba czas na większe zakupy.

Gość gość
Dla mnie najlepszy kamuflaż z Catrice, tani a rewelacyjny! Taki korektor w gęstym kryjącym kremie!