Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królewna niepewna

JAKIE MACIE ZAINTERESOWANIA??

Polecane posty

Gość jalala
podrozowanie jezyki obce i polski (lingwistyka) ksiazki sport (rower, windsurfing, narty, gory, rakiety sniezne, zeglarstwo) fotografia malowanie i tworzenie roznych plastycznych "tworow" Syberia to prawie wszystko

Gość mięso armatnie
" a ile czasu poswiecacie tym zainetresowaniom?" 24 godziny na dobę, siedem dni w tygodniu. pracuję w policji, mam faceta w wojsku, pielęgnacja pasji non stop :P

Gość tja....
mój sporo tych zainteresowań podziela. książek pożera więcej ode mnie. w rpg sam gra to zrozumie (mamy oddzielne ekipy do grania). w ceramice dopinguje a jeśli chodzi o wowa to udaje nam się nie pozabijać o to kto kiedy gra :)

historia antyczna, kosmologia, fizyka(ale tak po laicku :D), astronomia, geologia, filozofia, filozofia polityczna, etyka, religioznawstwo, antropologia, archeologia, trochą biologia i psychologia, nauka. I nie żartuję ;) W niektórych z tych tematów dopiero raczkuję, ale naprawdę mnie kręcą. Tylko czasu nie ma aż tyle i łepetyna też nie taka pojętna ;)

Gość mięso armatnie
haha, bym się chyba nie uzupełniała z nikim, gdybym się na tego swojego lubego nie uwzięła, bo mnie nie chciał na początku :P ale wyszło jak wyszło, więc jestem najbardziej spełnioną kobietą na świecie. mam jeszcze mniejszą pasję - składowanie staroci, ale w tej kwestii poparcia nie mam. moja chałupa to graciarnia, wydaję kupę kasy na coś, co potem stoi i zachwyca tylko mnie, więc nawet taka oaza spokoju jak mój facet dostaje cholery :P

Gość tja....
Edzia - wygląda pysznie ta lista zainteresowań. Poleć jakaś książkę z filozofii, ale taką z ikrą napisaną. Mnie czasem ciągną tematy etnograficzne, zwłaszcza te związane z wierzeniami związanymi z magią.

Gość drtgreyery
Muzyka, śpiew, psychologia oraz filozofia :D

Gość surma90
pilka nozna...trening 2 razy w tygodniu wtorek i piatek ...wtorek 2godz...piatek1,5godz...silownia 4 razy w tygodniu gdyz jestem na cyklu tzn poniedzialek 1,5 godz wtorek1,5godz czwartek 1godz i piatek 1,5godz...tak to wyglada...a i w niedziele mecz 1,5godz...chyba ze usiade na lawce to wtedy i 15 min:D

Gość stedentka wsz
stylizacja paznokci zdobienie , malowanie itd

Gość Patrycja

Pracuje w salonie kosmetycznym jako wizażystka, bardzo to lubie , ale taki zawód wymaga aby ciągle się szkolić i byc z nowościami na bieżąćo jaki makijaz bedzie modny w danym sezonie. Bardzo czesto chodzę na takie szkolenia i znalazłam bardzo fajny instytut szkoleniowy Lukomades w Gliwicach   https://lukomades.pl/ , fajnie prowadza zajęcia i dużo można się nauczyć.