Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TurboDymoMan1234

lg cookie KP500

Polecane posty

Gość TurboDymoMan1234

waszym zdaniem fajny? kupic go?

Gość posiadacz Cookie
Dość fajny gadżecik. Jego największe wady to: - tragiczny aparat. Jako takie zdjecia uzyskasz tylko w bardzo dobrym oswietleniu. - dotykowy ekran nie nadaje sie do pisania smsow. Jesli piszesz duzo wybierz cos z przyciskami.

poza tym nie kupuje się LG :) Po max. roku będziesz wyzywać. Niby jest coś takiego jak gwarancja, ale ciągłe chodzenie do salonu z reklamacją też wykańcza.

Gość magiczna noc
a ja ci powiem ze mam ten tel od miesiaca i jestem z niego bardzo zadowolona fakt ze nie mogłam sie przyzwyczaic do panelu dotykowego ale jest bardzo fajny

no teraz jeszcze jesteś... Ja byłam w swoim LG zakochana chyba przez pierwsze 8 miesięcy. Potem już tylko odliczałam do skończenia się umowy.

Gość magiczna noc
a powiedz mi co ci sie w nim nie podoba tak z ciekawosci ovczywiscie

Gość magiczna noc
nie wiem jak to bedzie czas pokaze narazie jest oki a co ci sie w nim nie podoba jesli mozna wiedziec

Gość Mam LK Viewty
I tez mam panel dotykowy i wlasnie na nim pisze ten post :) i nie wyobrazam sobie klikac przyciskami..

Gość Mam LG OCZYWISCIE

ja miałam inny LG, ale głównie z oprogramowaniem były problemy, trochę z zasięgiem też. Bo funkcjonalnie to naprawdę są fajne, ciekawe i ładne telefony, ale jeśli chodzi o jakość to jest po prostu beznadziejnie. LG niech się skupi na nagrywarkach, mikrofalówkach i lodówkach, a nie na telefonach, bo to im niekoniecznie wychodzi.

Gość fan MD
ma cookie od 4 miesięcy i jest całkiem ok , aparat marny , ale to tylko gadżet. największa wadą jest pisanie smsów , trzeba się przyzwyczaić , ale i tak jak trzęsie w samochodzie ,albo autobusie to ciężko się pisze ma za mały ekran do pisania większy o jeden cal i byłoby ok