Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt ważnyy

wiem że mój mąż mnie zdradza..

Polecane posty

Gość nikt ważnyy

jednak tak bardzo go kocham, że nie potrafię od niego odejść, on się wypiera, tak bardzo mnie to boli, czy on nie widzi że zadaje cierpienie, wiem że jestem głupia, naiwna..on mówi że nikogo niema, że kocha tylko mnie , że ja jestem jego miłością...jednak naruszył moje zaufanie i już mu nie ufam...jednak nie potrafię odejść..może jest ktoś w podobnej sytuacji lub był?

Gość frentii
jak mozna kochac tchorza, ktory nie ma jaj, aby poniesc konsekwencje swoich poczynian i przyznac sie do nich?:O

Gość nikt ważnyy
:(:(:(

Gość *karina*
jaki jest powod ze cie zdradza? a ty na to zezwalasz.

Gość a ty pewnie
kretynko uwazalas ze w waszym malzenstwie jest wszystko ok i tobie to nie grozi.Kolejna zalosna żonka,I co?moze jeszcze obwiniasz o to jego kochanke i chcesz jej dokopac durna pizdo?

Gość nikt ważnyy
sama niewiem z jakiego powodu to robi, zastanawiam się nad tym godzinami, myślałam że jestem dobrą żoną, zawsze zadbaną, kochającą, wspierałającą, gotującą obiadki, zajmującą się domem...jednak coś robiłąm źle, może się znudził mną, byłam jego pierwszą sexualną partnerką,tak jak on moim..jego romans trwa już około dwóch lat..on się wypiera twierdzi że sobie wmawiam, i że ja jestem miłością jego życia..ale ja już nie wierzę, tak sobie myślę że może ze mną jest z przyzwyczajenia a to w niej się zakochał...nie wiem co myśleć , co robić...

Gość draszzz
Przecież nawet jeśli mąż bzyka jakąś laskę, to przecież nic tak naprawdę się nie dzieje. Facet ma trochę przyjemności, a Ty żadnej straty.

Gość nikt ważnyy
a ty pewnie.. nie obrażaj jeśli nie znasz, nie oceniaj...

Gość a ty pewnie
a dlaczego nie?? to forum pelne jest wyznan takich jak ty,ktore niby to zawsze byly zadbane,kochajace,chetne na sex a jednak czegos brakowalo!! A wy zyjecie zaslepione w tym swoim malzenskim swiecie i nie macie pojecia co tak naprawde sie dzieje,potraficie potem tylko powiedziec ze kochanka jest suką a mąż lajdakiem.

Gość *karina*
jezeli od niego odejdziesz, to masz szanse spotkac kogos kto cie doceni. uciekaj z toksycznego zwiazku, zanim sie wykonczysz.

Gość nikt ważnyy
zorientowałam się, gdy napisał mi smsa a zaraz później przysłal mi takiego samego tylko prosił tam jeszcze o to bym się uczyła, i napisał że już dziś się nie odezwie...a po kilku minutach był w domu, stwierdził że to ktoś mu przysłał...wogóle wymyślał..czułam to, później to już sama szukałam dowodów, choc cały czas miałam nadzieje że nic nie znajdę, jednak znalazłam, drugi telefon, później gdy mu go pokazałam, znalazłam drugi, w telefonie sms z sexem od niej, słodkie obrazki, później to było tylko gorzej znalazłam w komputerze ukryty plik ze zdjęciami, z nią , w naszym aucie, razem jak się tulą, on ją całował w polik, twierdził że to tylko koleżanka i że było jeszcze kilka osób z nimi, on nic mi nie powiedział o tym wypadzie, miał wrócić o 21 , wrócił o 1 w nocy, był słodki, masakra normalnie ciągle płaczę, już niewiem co robić , wiem że powinnam odejśc ale nie potrafię, on twierdzi że to są dwuznaczne sytuacje i że wcale nie jest tak jak myślę...

Gość autorkaa
ma rację, po co oceniasz, nie wiesz jak to było u niej w związku, a może było idealnie tyle że coś przeoczyła...a wogóle , ludzie na tym forum chcą się wyżalić!!bo może nie mają komu powiedzieć o swoich troskach, wiec nie krytykuj proszee..

Gość *karina*
jego strategia odrony jest typowa w takich sytuacjach- zaprzeczanie. nawet gdybys go nakryla w lozku z nia tez by zaprzeczyl. taki typ. nie mozesz tak zyc, PO CO ?

Gość nikt ważnyy
dziękuję Karino, ja wiem o tym, ale nie potrafię, nie myślałam że mnie to spotka, mimo wszystkich dowodów, ja chcę mu wierzyć, jestem głupia wiem

Gość czemu się z nim pieścisz
Chyba nie macie jeszcze dzieci ? Wywal gnoja na zbity pysk!!! 2 lata ma romans a Ty go opłakujesz ???? Ty głupia ? Ty sama siebie nie szanujesz a chcesz,żeby on Cię uszanował ? Swoją drogą on musi Cię mieć za baaardzo naiwną kobietkę skoro takie proste ściemy wymyśla!!! (chodzi o zdjęcie w samochodzie). Młoda jesteś życie sobie ułożysz jeszcze. Uciekaj póki masz szanse.

Gość *karina*
wyglada na to ze twoja samoocena jest bardzo niska. on sie psychicznie nad toba zneca. wie ze go kochasz i mu wybaczysz i ze jestes slaba i nic nie zrobisz oprocz placzu i cierpienia.musisz odnalezc swoja sile i zrobic porzadek.

Chociaż wydaje mi się,że to prowo :classic_cool:

Gość nikt ważnyy
chciałabym by to była prowokacja, niestety to prawda...sama nie wiem dlaczego, wiem że jestem głupia i naiwna, wiem, i także wiem że on jest mnie pewny, ja bym wolała by powiedział mi wprost zdradzam cie i tyle koniec, a on tylko sie wypiera, twierdzi że mam schizy,

Gość nikt ważnyy
dlaczego tego nie robi, dlaczego nie powie, było by mi łatwiej, dzieci nie mamy, jesteśmy razem 8 lat a 3 po ślubie, w głowie mi się nie mieści że to zrobił, po roku małżeństwa na które sam mnie namawiał...

zawsze szczery ;-) :D Kobieto jak nie masz dzieci to bierz nogi za pas.

Gość nikt ważnyy
tylko że mi tak ciężko...nie potrafię tego zrobić, nie umiem zwyczajnie..

Gość *karina*
co to znaczy, ze nie mozesz od niego odejsc? przyzwyczailac sie do niego i psychicznie uzaleznilas to powoduje, ze brak ci odwagi. przypomnij sobie czas kiedy jeszcze go nieznalas.istnialas TY.gdzie teraz jestes...

Gość dobra Urszula
jak możesz odejdź od niego, na poczatek powiedz że odchodzisz lub że ma sie sam sp=akować - wie wiem jaką masz sytuację rodzinną i materialną