Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos ma jakiś sprawdzony

Jak go sobą zainteresować?

Polecane posty

Poznałam go na dyskotece,ja jestem barmanką,on też tam pracuje.Nie chodzi mi o to,żeby sie we mne zakochał czy coś,wystarczy mi samo zanteresowanie,a to dlatego,że wszyscy jego kumple ze mną gadają,żartują itp,a on totalne nie zwraca na mnie uwagi tylko czasem patrzy,ale nie zagadał jeszcze ani razu,a z innym dziewczynami gada.Może byc tak,ze uważa mnie za paszczura :P bo pewnie zaraz takie głosy sie pojawą,ale tak czy inaczej chce spróbować zwrócić na siebie jego uwagę,zeby mnie w końcu zauważył

nikt nie pomoze?? :(

A skąd wiesz? :O Znasz mnie?

A jeśli on woli skromne dziewczyny?To go do siebe zrazę cyckami :P

Oj,ja pytam poważnie.Jeszcze nawet ze sobą nie gadaliśmy,to jak ma pomacać :P Ja nie jestem z tych co się rzucają na faceta a i on raczej nie jest szmaciarzem

On tez jest personelem a poza tym nas tam jest spora grupka i on gada ze wszystkimi tylko nie ze mną,ja jestem tam nowa.Raczej nie jest nieśmiały,wyjścia są 2:albo wydaję mu się kompletnie nieciekawa,albo po prostu nie ma o czym do mnie zagadać.Bo ja do niego nie mam i to jest moj problem,jakbym wiedziała co powiedzieć to już dawno bym to zrobiła

Gość zgól brwi dobry patent

O matko! Nie gada z Toba bo Cie po prostu na razie nie zna.Poczekaj , az troche popracujesz i zaczniesz gadac z nim jak to w pracy. Cierpliwości. Nic to nie oznacza , ze z Toba nie gada, mało Cie zna, a niektóre osoby potzrebuja czasu by z kims zagadac. Nawet Ci odważni.

No nie wiem,nikogo tam nie znałam a wszyscy od razu zaczęli ze mną gadać,może ja jestem dla niego niewidoczna jak powietrze,dlatego chcę żebyście mi poradzili jak zwrócć jego uwagę na wypadek,gdyby następnym razem znowu mnie olewał

Po prostu gada z kim szybko nawiązał łacznośc emocjonalna w robocie. Kurcze, ales ty niecierpliwa. popracuj, poczekaj, z każdym zagadasz, a potem bedziesz sama uciekała od zbyt namolnych gadaczy. :P

Facet skupił sie na robocie a to dobrze o nim swiadczy. A co bys chciala by skupił sie na tobie jak na gwieździe filmowej. Polubi cie to zgada. A jak nie zechce sie z Toba wdawac w dyskusje to kit mu w oko. :P DOBRANOC.

Zreszta ja nie lubię nachalnych gadaczy i na Twoim miejscu doceniła bym powsciagliwośc w zawieraniu znajomosci przez gostka. Paaa.

On nie ma takiej roboty na której by musiał sie skupiać,większosć czasu po prostu przesiedział w barze.Nie wymagam już dyskusji,ale ja nawet nie zauważyłam,zeby na mnie patrzył.Nie lubię być traktowana jak powietrze,dlatego mnie to dręczy

Wiem, bo jestes typem osoby, na której musza sie skupiac oczy wszystkich w robocie? No tak......Powinnaś więc pracować w teatrze.:)

Lubię jak sie skupaja zawsze,bez względu na to gdzie jestem i co robię :P Ale to nie jest taka praca jak myślisz,my bardziej j e s t e ś m y na dyskotece niż pracujemy

Heh,no właśnie dlatego że nie zwraca na mnie uwagi :D A poza tym ma zajebiste ciało ;)

Tak dla wiadomości gadałas z bacia Jadzią. Mamuską ponad 30 paroletniego facia, który tez wygląda na takiego odwazniaka, a tez bywa racze czasami niesmiały. nawet supermen moze byc nieśmiały. Paniała?

No to jak go ośmielić?Czy sam sie osmieli?Nie wiem czy długo będę tam pracować :( A zresztą nikt nie jest chyba na tyle nieśmały żeby nawet nie patrzeć....

Dzięki :D