Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedobra21

czy dobrze wzięlam Mercilon pigułkę anty???

Polecane posty

Hej kobietki :) mam pytanko otóz po dłuższej przerwie znów zaczęłam brać tabsy. Okresu dostałam w sobote ale były to tylko takie plamienia z krwia, ja tak zawsze mam przed okresem, a potem na drugi dzięn juz był porządne krwawienie. I chiałam się dowiedziec czy dobrze wziełam ta tabl, czy nie za wczesnie??Może powinnam wziaśc ja wtedy kiedy juz normalne krwawienie było??Dodam że wzielam ja w sobote 0 16.30 a obudziłam sie rano i już była normalna miesiaczka Pomóżcie kochane jeśli cos wiecie w tym temacie Nie pozwólcie abym się martwiłla:((

Gość vfghnyty
Miałaś jakieś skutki uboczne po odstawieniu tabl? ja chcę odstawić ale boję się co będzie sie dzialo :(

ja nie miałam zadnych skutków odstawienia:)) w ogole mercilon bardzo dobrze na mnie dziala, jedynie libido spadło:(( i okres od razu po odstawieniu miałam normalny pozdrawiam

dobrze wzięłas :) bo to w zasadzie baz większej różnicy, ja jak nie biorę tabletek to w ogólen nie mam okresu nie no mam ale np z półroczną przerwą :) taka moja uroda i mojej siostry tez w kazdym razie tabletke mozna wziąć kiedykolwiek tylko dla ogrganizmu "wygodnie jest" żeby wpasować się w naturalne cykle.