Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seksowna i koniec i .

witam was maluczcy!

Polecane posty

witam 🖐️ podglądam was od dluższego czasu i postanowiłam się w końcu zaczernić:P pewnie wielu z was już się zastanawia jak wyglądam, otóż odpowiedź jest prosta- jestem po prostu seksowna i koniec i . :classic_cool: pozdr. 🌻

Gość Ewaldi
każda kobieta ma to samo, więc niczym się nie wyróżniasz w tłumie ale już wiadomo, że wyżej srasz niż duuupę masz :)

Gość Ewaldi
przyznaję się bez bicia , że lubię zadawać się z normalnymi kobietami :)

Gość PanCzepliwy
Ok...... seksowna i koniec i. ....... i co ? Masz coś więcej do powiedzenia ? Co z tego wynika ? W ogóle po co ten temat ?

mam strasznie dużo do powiedzenia aż nie wiem od czego zacząć. pierwsze co mi się ciśnie na myśl to taka ogólnonarodowa prośba że mówi i pisze się 'wziąć' a nie 'wziąść' bo bardzo mnie denerwuje kiedy ktoś się w ten sposób niepoprawnie wysławia:P a post po to żeby się z wami przywitać, gdzie się podziała nasza polska gościnność?:)

Pierdzielisz jak potłuczona:o Jeśli jesteś seksowna, to chyba tylko z wyglądu. Ale ładne opakowanie kiedyś się pogniecie :P A kobieta z seksownym wnętrzem nie próbuje się dowartościować zakładając tego typu topiki na forum:classic_cool: