Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

analfabeta seksualny

Gdzie znajdę jedyną miłość? Proszę panie o rady.

Polecane posty

Witajcie kochane, doradźcie gdzie szukać miłości. Mam 22 lata, studiuję i jestem tkz. prawiczkiem. Marzę o prawdziwej miłości, o dzieleniu się radością i troskami z drugą połówką. Jestem normalnym facetem bez nałogów. Niestety nie przywykłem do chodzenia po dancingach czy galeriach i nie stawiam włosów na żel. Nie jestem też bogaty i mieszkam z rodzicami. Gdzie można poznać fajne dziewczyny? Gdzie muszę chodzić i co robić? Czy w ogóle mam szansę na miłość? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Pozdrawiam Maciek

Gość ubrane fakty
idz na topik prawiczków

Gość zalotka2-3
Goshhh facet, co Ty nas się pytasz czy znajdziesz miłość? to po trochu zależy od Ciebie ii od szczęścia, nic więcej A to czy jesteś prawiczkiem, czy jesteś majętny czy nie ma mniejsze znaczenie, uwierz mi

Gość zalotka2-3
A jeśli faktycznie jesteś facetmm na poziomie to powinieneś wiedzieć, że dziewczyn w zasadzie nie poznaje się na imprezach.. ;) w muzeum- owszem, ale pewnie gdybyś zapytał po co tam przyszły to od sporej większości dziewczyn nie doczekałbyś się logicznej odpowiedzi :P czasem po prostu wypada "bywać" Rusz się między ludzi, zapisz się na jakiś kurs... :)

Gość zalotka2-3
Koleżanka koleżanki... siostra kumpla ;) nawet dziewczyna poznana w parku może okazać się tą jedyną... Na imprezach to same wyświechtane lampucery możesz spotkać, młody jesteś , więc oszczędź sobie nerwów

Panie kochane, ale jak w muzeum albo parku? Jest obca mi dziewczyna i co mam robić? Co mówić i jak zacząć żeby nie wyjść na głupka. Jaka sytuacja jest idealna? Jak wyczuć moment.

ej Ty sobie zartujesz z nas nie? jak mozna miec 22 lata i nie wiedziec jak poznac kobiete :) toz to czlowiek jak kazdy inny:P znajdz sobie jakas dorywcza robote najlepiej taka gdzie jest sporo kobitek (np w barze itp) i poznawaj kolezanki i ich kolezanki... rada: nie przyznawaj sie ze jestes prawiczkiem. serio.

Gość zalotka2-3
-podłapać kontakt wzrokowy - uśmiech -podejść- zagaić rozmowę ________ jeśli będzie zainteresowana, odbije piłeczkę :)

Panie kochane, będąc uczestnikiem szkół podstawowych nie było wyzwaniem utrzymywać relacje mniej lub bardziej koleżeńskie z płcią przeciwną. Niestety nie należę do osób, które mają 1000 osób znajomych. Obecnie nie utrzymuję żadnych kontaktów koleżeńskich z dziewczynami. Mam kilku znajomych, którzy niestety wiodą tryb życia podobny do mojego. Nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać. Mam wrażenie, że obce dziewczyny nie zwracają na mnie uwagi. Niekiedy z jakąś dziewczyną dochodzi do kilkukrotnej wymiany spojrzeń, ale dalej nic się nie dzieje.

Gość zalotka2-3
zacznij od analu analfabeto

Gość zalotka2-3
Jaki piękny podszyw....widocznie komuś czegoś brakuje, co? :D

Gość zalotka2-3
Jakoś do tej pory wypowiadałam się kulturalnie... no, chyba faktycznie jesteś analfabetą :o

Gość synonim akronima
musisz pokazac ze dominujesz, baby to lubia. Normalnie zgrywaja panny niewydymki, ale jak pokazesz zes chlop to zaraz sie zleca a tak to wielkie panny niby. Stosuj sie do tego to sie odpedzic mogl nie bedziesz!

Gość niesmialyy prawiczekk
co robic dziewczyny co robic?

Gość wiążę się z takim samym
problemem i nie wiem gdzie szukać dziewczyn, chociaż tylko do rozmowy. Czy portale randkowe się sprawdzają?

Gość taaaa uhmmm
zapewne. Piszcie z taka 3 lata, bo i tak nie pojdziecie na spotkanie !

Gość Jovankaa
Boże, człowieku, w zasadzie wszędzie.Jeśli nie chcesz jakiejś galeriany, a fajną dziewczynę, to radzę pojawiać się częściej w miejscach typu kino, teatr, koncerty.Wspólne zainteresowania to podstawa :D