Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznamcie17

czego oni pragna?

Polecane posty

Gość nieznamcie17

Zastanawiam sie czy 18 letni chlopak bardzo potrzebuje seksu? jestem z chlopakiem niedlugo i zastanawiam sie co mu w tej glowie siedzi... ja juz dziewica nie jestem...ale nie chce byc jakas nachalna czy cos... slyszalam ze chlopcy w takim wieku mysla o tym czesto... niewiem czy powinnam porozmawiac o tym z nim czy nie wypada? wiem, ze on pierwszy nie zacznie bo jest nie smialy. jak uwazacie?

jesli tego takze pragniesz to poruszaj sie sexownie przy nim. Jestem pewien, ze zauwazysz czy bedzie tego chcial czy nie. My, faceci ogolnie nie lubimy gadac o emocjach. :P

Gość nieznamcie17
hmm tzn jak powinnam o to zapytac?:D

hmm.. "Bzyknac Cie bejbe?" Heheh a na powaznie to.. jesli chcesz to z nim robic, to wykorzystaj sytuacje sam na sam. Jesli nie chcesz to o nic go nie pytaj, tylko zyjcie sobie tam dalej. U mnie to jest tak, ze jesli jestem zakochany to o tym w ogole nie mysle. Pragne jedynie przebywac z druga osoba. Z nim pewnie jest podobnie.

Gość nieznamcie17
pewnie masz racje, ale w sumie to tez chce tego..

Gość lsdsdsd
wiec nie czekaj, tylko wyruchaj go jak bedziecie sami.

Gość nieznamcie17
nie jestem na tyle odwazna;p

Gość manager
Tu zobacz => www.audio.bloog.pl

Gość nieznamcie17
jak o to zapytac?pomozcie noo:p

Co myśli o seksie, czy go podniecasz, powiedz że seks w związu jest ważny, że chciałabyś przeżyć z nim wyjątkową noc, żerżnij mnie chamie, zaaplikuj mi ogóra, jak widzisz sposobów jest wiele ;]

Co do myślenia o tym bez ograniczeń [o kobiecie jak o worku na płyny] to... po trzydziestce. Przed dwudziestką - bo czym sie mogę pochwalić, Po dwudziestce - bo wydaje mi się, że to życie, Po trzydziestce - orgia, orgia.. i mnóstwo nieletnich. Zatem co on pragnie nie idzie w parze z tym, czego on chce.

Gość bardzo inteligentny
no w tym wieku o seksie myśli się średnio co 17 sekund. możesz zacząć rozmowę pytając się czy wiedział o tym ;)

Gość nieznamcie17
dzieki za pomoc:)

Gość TakaSeMądrala
Nie słuchaj odpowiedzi panów, bo oni ciągle by tylko chcieli,żebys sie sexownie przy nich ruszala i stawiała im na bacznośc nawet w trakcie wykładania masla na spodek. Jeśli czujesz potrzebę, pogadaj.Ze swej strony ostrzegam-miałam kiedyś takiego i po pewnych zachętach z mojej strony wycofał się, bo więcej o seksie gadał , niż był w stanie zrobic. Gorąco pozdrawiam;*