Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mocno zawzięta

Dieta po raz kolejny

Polecane posty

Gość Mocno zawzięta

Witam. Zapraszam do wspólnej walki z kg. Zaczynałam już wiele razy jednak bez skutku-brak silnej woli. Obecnie przy wzroście 164 waże 64 kg. Mój cel: 55 kg. Czyli 9 kg w dół. Może razem będzie łatwiej. Jest ktoś chetny

Gość Mocno zawzięta
hehehe. A no widzisz nie trzeba było-ale się stało

Gość Mocno zawzięta
Dowcipniś

Witam mocno zawzięta ja też zaczęłam od wczoraj i to też już nie pierwszy raz :-/ Może damy razem jakoś rade

Gość Mocno zawzięta
Cieszę się że jest ktoś z tym samym celem. Ile kg chcesz schudnąć?

Gość Mocno zawzięta
Czyli bardzo podobny cel mamy:) Z opisu wynika że masz 23 lata:) Jeśli tak to jestesmy w tym samym. A ile obecnie wazysz?

Mam 25 lat To tylko nik Teraz mam 78 kilo Masakra :-/ Zostało mi to po ciąży i musze się za siebie wziąć Mam 169 wzrostu

Hej dziewoszki ja waże około 80 kg ale nie wiem czy plus czy minus ... dieta jak dieta ... niestety ja uwielbiam jeśc i nic z tym nie zrobię :/ ale cóż od kilku dni jem tylko 2 posiłki ale głod zagryzam nasionami, rodzynkami itp itd ... i mam nadzieje, że mi to pomoże .. tak w ogóle to rozważałam przejście na głodówke ale potem nie chce mi się z niej wychodzić ... :/ W sumie to może głodówka to nie taki zły pomysł ..

Gość yh
Powodzenia wam życzę. Będę modlić się za was, żeby wam się udało. Może głupie wam się to wyda, będziecie podejrzewać, że sobie jaja robię, ale szczerze piszę.