ewka23x 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 witajcie! Mam do sprzedania telefon samsung X640 z ladowarka, pudelkiem.jest w bardzo dobrym stanie.Chce gosprzedac bo dostalam na prezent nowy.Cena 40-50 zl do negacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Napisałam meila do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewka23x 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 odpisalam na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmmmmmm............ Napisano Wrzesień 23, 2009 czyli juz nieaktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewka23x 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 nadal aktualne bo jeszcze nikt nie jest narazie pewny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdfrgthyjui Napisano Wrzesień 23, 2009 cena do negacji?? negocjacji:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewka23x 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 to jest samnsung X 640, jest w dobrym stanie wszystko dziala,nie ma simloca, aparat robi nawet fajne zdjecia,szkoda mi go sprzedawac ale mam nowy telefon tez zreszta samsunga:) wiec 2 mi sa nie potrzebne cena 50 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmmmmmm............ Napisano Wrzesień 23, 2009 skad jestes?? jestes w stanie wystawic telefon na allegro jesli ktos konkretny chcalby kupic?? jak wyglada opcja przesylki?? przedplata na konto czy mozna byloby przy odbiorze zaplacic z mozliwoscia sorawdzeniA paczk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewka23x 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 do hmmmmmmmmmmmm ja jestem z tarnowa zalezy skad Ty jestes,co do wysylki mysle ze moglibysmy sie jakos porozumiec z allegro mzoe byc ciezko,jesli bys chcial zobaczyc jak wyglada moge wyslac zdjecia na poczte.tylko moge je wyslac ok 19 bo w pracy jestem teraz. napisz skad jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmmmmmm............ Napisano Wrzesień 23, 2009 ja jestem z łódzkiego,jesli mozesz to poprosze fotki na maila wiola0105@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka 2010 0 Napisano Grudzień 14, 2010 http://allegro.pl/htc-wildfire-a3333-2gb-i1368589146.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach