Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netivosciazos

Wynik testu negatywny a kresu brak- co robic

Polecane posty

Gość netivosciazos

Witam, 1,5 tyg temu zrobiłam test ale wyszedł negatywny. Już tydzień temu powinnam dostac okres (przewaznie mogłma go przewidzieć) a tu dalej go nie ma i mam śluz (a normalnie przed okresem jest sucho przecież). Nie mam natomiast żadnych objawów ciąży, nie bolą mnie piersi, nawte nie powiekszyły się (jak zwyczajnie przed okresem). Mam iść zrobić bHcG? nie chcę sie juz dołować testami, to juz kolejna próba zajścia i kolejna porażka jest trudna, wolę się nie nastawiać :o

idz zrob test z krwi on da ci pewnosc,nie czekaj,na beta hcg nie trzeba byc naczczo a jezeli nie to kolejny test albo wizyta u gina:-)

Gość netivosciazos
na pewno nie trzeba byc na czczo?

Poczekaj jeszcze troche a potem zrób test z krwi. Mi się kiedyś 3 tygodnie spóźnił chcodź zazwyczaj miałam regularnie

Gość kimola35
a od którego dnia cyklu masz ten śluz i jak on wygląda

Gość złocitka65
a od którego dnia cyklu masz ten śluz i jak on wygląda

Gość netivosciazos
nie wiem, wlasciwie to chyba caly czas jakis sluz mam, ten obecnie jest taki ni rzadki ni gęsty, ni biały ni przezroczysty. Eh sama juz nie wiem. Współzyłam z Mężem pomiędzy 24-30 sierpnia. Więc ewentualne zapłodnienie moglo być 24 albo 26 albo 28..nie wiem. Około 12 wrzesnia miałam miec miesiączkę, ale poniewaz czasem zaczyna mi sie wtedy kiedy kończyła mi się ostatnia to mogłam dostać najpóźniej 17 wrzesnia. Dzis jest 23 wrzesień i kurde już nic nie wiem. Wszystkim dziewczynom jako pierwszy objaw to mają bolące piersi. A ja nic

Gość jmnfiuwbfuwbvb
mowisz ze tydzien temu powinnas dostac @ a test robilas 1,5 tygodnia temu wiec pare dni przed spodziewanym okresem tak?

Gość jmnfiuwbfuwbvb
wiadomo ze test przed @ moze byc niewiarygodny no ale teraz jest tydzien po wiec zrob test

Gość gość
bTC2yQnZaWC0WAH0SPDcnn1c