Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koplulentka

Okropne zaręczyny

Polecane posty

Gość taaak a świstak siedzi i
zawija. Widzę jak inni goście się godzą siedzieć po ciemku żeby twój maż mógl się oświadczyć...

Gość ej no bez przesady
moj bardzo kochany maz, z ktorym jestem od wielu naprawde szczesliwych lat zrobil glupia mine, wyciagnal pierscionek ( nota bene to tesciowa kazala mu dac) i powiedzial - no to masz. Koniec. Ale on, jak i wielu facetow nie lubi sentymentalnych cyrkow, mnie zreszta tez smiesza i kiczem pachną. Wiem,ze jest fajny i jest nam razem dobrze i o to chodzi.

Gość i....
Mezatka 29 - a my z mezem nie lubimy takich szop, jak by mi sie tak oswidczyl to bym wiedziala, ze robi to na sile i sztucznie... u mnie bylo tak w moje urodziny przyszedll po mnie po prcyi poszliszmy do niego do domu tam wyciagnal piersionek i spytal sie czy zostane jego zona, potem poszlismy razem do knajpki i koniec bez klekania, roz, fety i fajerwerkow - to byl najszczesliwszy dzien w moim zyciu, a nie jskis koszmar z brazylijskich telenowel

Gość to nie są zaręczyny
A mój facet pół roku po zaczęciu naszego chodzenia kupił mi na imieniny kolczyki złote, a że do nich w komplecie był pierścionek to też go kupił. Jak rozpakowywałam prezent to jakos tak wyjęłam najpier pierścionek i spojrzałam na niego. A on sie zmnieszał i szybko bąknął: -ale to nie są zaręczyny. :-D:-D :-D kolczyki noszę, ale jakos do tego pierścionka nie mam serca...

Gość Mezatka 29
Goscie siedzieli po ciemku przez moment a na stolach byly swieczki, no i palily sie male lampki na scianach :) Wszystko bylo idealne :) Kwiaty byly moje ulubione, szampan byl WYTRAWNY a deser byl z mojej ulubionej cukierni (nie ma tego deseru w menu restauracji) byl kupiony specjalnie przez kucharza :)

Gość foxi09
nigdy bym nie chciała zaręczyn przy zgraji ludzi :o

Gość to nie są zaręczyny
taaak a świstak siedzi i , a wyobraź sobie, że mysmy kiedys byli świadkami takich zaręczyn w naszej ulubionej pizzerii, też były kwiaty, sciemniało światło, szampan... bylismy tylko przypadkowymi gośćmi w knajpie, ale miło było popatrzec na szczęście innych :-P

Gość Męzatka 29
Byłam totalnie zaskoczona i nie wydusialm z siebie NIC!!!! Tylko oczy mi sie coraz bardziej moke robily i lecialy strumieniami łzy ze szczescia :) Odsunęłam kwiaty na bok i go przytuliłam. DObrze ze data slubu byla ustalona bo by nie wiedzial co powiedzialam :) Mąż jak zaczal opowiadac swoim kolegom jak sie oswiadczyl to koledzy sie smiali z niego, a ja uwazam ze trzeba naprawde duzo odwagi zeby tak sie oswiadczyc!!!!

Gość Mezatka 29
Maz oswiadczyl sie w Pizzeri ale to w sumie taka wloska restauracja. Stoliki sa ogrodzone takimi drewnainymi kratami wiec nie mielismy takiej widowni jak na trybunach, tylko bylo intymnie :)

Gość Mezatka 29
DO to nie są zaręczyny - jestes z POZNANIA????

Pomarańczowy wybacz mi, ale to nie moja wina 😭 zdzira- a no to się porobiło, że majnen kawaleren chyba chce mi sie oświadczyc niedługo, nawet na pewno :O

Gość to nie są zaręczyny
:-D :-D tez już myslałam, że was widziałam :-D nie z Poznania i w naszej pizzerii nie ma kratek, są takie ścianki z witrazyków :-D :-D🖐️

Mężatka 29 i wcale się nie dziwię jego kolegom bo i ja sie podśmiewam :P Tez nie lubie takich szopek ;) Ale kto co woli ;) To Wy mieliście być szczęśliwi ;)

Gość to nie są zaręczyny
tylko chamy się śmieją z cudzego szczęścia :-P i prostaki

Gość Męzatka 29
Mąz wczesniej dla jaj mowil w sklepie: To masz! A ja na to: Tak łatwo CI nie pojdzie :) No i nie poszedł na łatwizne :) Do dzis super wspominamy :)

Gość to nie są zaręczyny
storczykowa, ja bardziej miałam na mysli tych kolegów co sami nic nie wymyslą, a ze swojego kumpla się smieją :-O

Gość Ha Ha Ha nie mogę
barcaella -> strzał w 10 :DDDD

Gość Męzatka 29
Tak, mąż go woził miesiąc w bagażniku zanim mi sie oswiadczyl. Nie mialam pojecia ze oswiadczy sie akurat w ten dzien i w tej restauracji. Nic a Nic :) Zatkalo mnie zupelnie.

Gość masełko rózane
też nienawidze takich szopek , to moment intymny przyprowxcie sobie jeszcze kibiców na noc poślubną :-D jak bedzie w ciebie wdchodził to wszyscy będą rytmicznie klaskać pio-trek pio-trek 🖐️🖐️)))))) a później w rytm machania dupom

Gość Mezatka 29
Jestesmy juz ponad rok po slubie. Wlasnie mielismy rocznice w sierpniu i chcielismy isc do tej samej restauracji, ale akurat bylismy na urlopie wiec nic z tego nie wyszlo. Dzis wspominam i mowie mezowi ze w ogole po nim nie bylo nic widac zeby sie denerwowal itp :)

oki ja mam odmienne zdanie niż widzę większość tutaj lubiąca fajerwerki itd. Jestem w stanie zrozumieć, że komuś takie szopki i ckliwe momenty bardzo się podobają, ale... Kupowanie pierścionka razem, a później codzienne wyczekiwanie czy to bedzie dziś to już dla mnie śmieszne :D Niespodzianki niespodziankami, ale po co kogoś na to przygotowywać? :D Czy naprawde dziewczyny musicie być przy zakupie pierścionka? Mój mąż kupil mi pierścionek jakiego ja sama pewnie bym nie wybrała, ale tylko dla tego, ze jest spory, a ja nie chciałabym aż tak bardzo szarpac go za kieszeń :P i powiem szczerze ze jest prześliczny dla mnie, a i większość ludzi, która go oglada wyraza swoj podziw. Zostawcie swoim mężczyznom troche samodzielnosci i swobody i cieszce sie ich wyborami!

Gość Męzatka 29
DO masełko rózane - jestes wulgarny i robisz z tego cos niesmacznego! Noc poslubna a oswiadczyny to co innego. Pomysl troche na przyszlosc!

Gość Męzatka 29
Wybralam pierscionek po wielu tygodniach namawiania mojego męża. W koncu zabral mnie do sklepu niby to przypadkiem i kazal wybrac, wiec nie mialam wyjscia. Nie wyczekiwalam tego dnia, wiec spoko :)

Gość a my poszlismy kupic hahaaa
pierscionek :D wyszlismy ze sklepu moze z 10 krokow a on jeb na kolana na srodku chodnika - miasta i te pudelko wyciaga i mowi : namyslilas sie juz?? buehehehhh

To ja was wszystkich przebiję :O Mój-ex zaciągnął mnie do sklepu jubilerskiego...kazał mi wybrać sobie pierścionek zaręczynowy.....a potem w pokoju powiedział, że kupil mi go, tak po przyjecielsku, żebym miała po nim pamiątkę---bo on jeszcze nie gotowy na małżeństwo :O

Gość storczykowa zgadzam się
z Tobą w 100%. Mój tez sam wybrał, kupił i w dodatku trafił w 10! A ja nic nie wiedziałam :)