Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miesieczny stres

CO MIESIAC SPÓŻNIA SIĘ MIIESIACZKA COS JEST NIE TAK

Polecane posty

Gość miesieczny stres

Nie wiem co jest, czasu na wizyte u ginekologa brak, chociaz chyba musze koniecznie jakos ta wizyte zaplanowac jestem półtora roku po ciąży, co miesiac mam kłopoty z miesiaczko spóźnienia 3-8dni dzis jest 8 dzien spoznienia miesiaczki, i tak jest cały czas. Zabezpieczam sie globulkami i prezerwatywa, wspolzyje z moim partnerem dosc czesto w tym miesiacu nie bylo zadnego potkniecia typu "pekla prezerwatywa" bardzo mało jadłam przez ostatni miesiac praktycznie zylam na kawach moze to przez zla diete, wiem ze nikt nie jest lekarzem, ale moze macie podobne doswiadczenia? Test zrobie jutro lub pojutrze tak na wszelki wypadek dla mniejszego stresu.

Gość multimedia
tak, zdecydowanie powinnas znalezc chwilke na wizyte u lekarza poza tym potwierdzam - mozliwe, ze to wynik Twojej diety - zacznij normalnie jesc! dla zdrowia, dla dziecka! szanuj swoj organizm! no i powiem jeszcze jedno - moze po prostu tak masz? ja mam bardzo dlugie cykle miesiaczkowe (ok. 40-45 dni i tez nie sa regularne) i tez juz mam jedna ciaze za soba niektore babki zwyczajnie tak maja i juz

Gość miesieczny stres
MULTIMEDIA.... może byc tak jak piszesz, przed ciążą miałam normalne cykle a teraz poplątanie z pomieszaniem. Oczywiście postaram się jeszcze w tym tygodniu zaklepac wizyte u ginekologa pozatym tak czy tak musze się wybrac bo chciałabym zeby dobrał mi odpowiednie tabletki co na ostatniej wizycie było niemożliwe. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedz.

Gość ba azz
napewno to dieta wiele razy tak miałam, pozatym globułka z prezerwatywa to bardzo dobre zabezpieczenie nawet jesli by prezerwatywa zawiodła głowa do góry :)